Ücretli Discord botu yaptırmak istiyorum

UtterSpectrum

Centipat
Merhaba.

Başlıkta da belirtildiği gibi, ücreti mukabilinde kapsamlı bir Discord botu yaptırmak istiyorum. Botun özellikleri ne olacak diye soracak olursanız, referans olarak cevap verebileceğim site şudur: "botghost.com". Bu sitenin sağladığı tüm özellikleri istiyorum. Neden oradan almıyorsun diyeceksiniz, çünkü "premium" da alsam çeşitli limitler var. Ayrıca aklımda bağlantılı fikirler var, ve o hizmet de bunu sağlamıyor. Kodlama diline henüz karar vermiş değilim. Bu işin içinde olanlardan bir ricam; popülerlik, güncellenebilirlik ve teknik yönleri (değerlendirebilecek başka faktörler varsa, bunları da dahil edebilirler.) Açısından hangisini tercih etmem gerektiğini söylerse sevinirim.

Botu, Hetzner firmasından alacağım VPS içerisinde barındırmayı düşünmekteyim. Bu konuda da teknik yönlerini ele alarak değerlendirme yapmanızı rica edeceğim. Henüz bir kitlem bulunmamaktadır, tamamıyla sıfırdan başlayacağım. Sunucu oluşturup botu dahil edeceğim ve gerekli düzenlemeleri tamamladıktan sonra hizmete açacağım. Son bir değerlendirmeyi de, bu konu hakkında yapmanızı istiyorum: Sıfırdan bir Discord sunucusu açıp, böyle özel yapım bir bot ile başlamak mantıklı mı? Yoksa bana "git başka bir uğraş bul" mu dersiniz?

Fikirlerini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı