Çözüldü Discord botumda database fonksiyonlarını nasıl kullanırım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FAT1HIYY3

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. Ben Discord botum için ayarlamalı sa-as komutu vb. yapacağım. Database. JSON dosyasına verileri göndermem gerek genel fonksiyonları falan biliyorum fakat çalışmıyor. Database kullanmak için server.js dosyasına (main dosyası) komut falan eklemek gerekiyor mu?
Yazdığım kod (ayarlamalı sa-as):

Verdiği hata:

Çözüm
Anladığım kadarıyla JSON dosyasında .set falan kullanmaya çalışmışsınız, böyle bir şey mümkün değil. JSON dosyaları sadece dosyanın içindekileri döndürür, eğer Nodejs'te dosya yönetimiyle ilgili çok bilginiz yoksa JSON'ları database'e dönüştüren bir modül olan lowdb'yi kullanabilirsiniz.
Anladığım kadarıyla JSON dosyasında .set falan kullanmaya çalışmışsınız, böyle bir şey mümkün değil. JSON dosyaları sadece dosyanın içindekileri döndürür, eğer Nodejs'te dosya yönetimiyle ilgili çok bilginiz yoksa JSON'ları database'e dönüştüren bir modül olan lowdb'yi kullanabilirsiniz.

Çözüm
Hocam, "db" değişkenini "../database"'e bağlamışsınız. Ve bu .json'un içinde bir fonksiyon olması imkansız. Yani "db" değişkeninden sadece veri çekebilirsiniz. db.set fonksiyonu için quick.db kullanabilirsiniz. Ancak ben MongoDB tavsiye ederim.

Anladım hocam. Teşekkürler

Tamam hocam. Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…