GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #1 Discord botum tamam ama sunucuma alamıyorum botu glitch ile yaptım token falan girdim kendi kullanıcı ID'im dahil ama nasıl alacağım bilmiyorum.
Discord botum tamam ama sunucuma alamıyorum botu glitch ile yaptım token falan girdim kendi kullanıcı ID'im dahil ama nasıl alacağım bilmiyorum.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #2 Botun Client ID'sini yazarak bu siteden oluşturucaksınız. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #3 Paveloyd dedi: Botun Client ID'sini yazarak bu siteden oluşturucaksınız. Genişletmek için tıkla... Anlamadım Client ID'yi nereye yazacağım. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Botun Client ID'sini yazarak bu siteden oluşturucaksınız. Genişletmek için tıkla... Anlamadım Client ID'yi nereye yazacağım.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #4 GhosT1 dedi: Anlamadım Client ID'yi nereye yazacağım. Genişletmek için tıkla... Buraya sadece "Administrator" yetkisi vermeniz yeterlidir. Artı 0 Eksi
GhosT1 dedi: Anlamadım Client ID'yi nereye yazacağım. Genişletmek için tıkla... Buraya sadece "Administrator" yetkisi vermeniz yeterlidir.
KS KS GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #5 Buldum tamamdır. Ama botu aktif edemiyorum yani offline ve oynuyor kısmına komutlarını nasıl yazarım? Artı 0 Eksi
Buldum tamamdır. Ama botu aktif edemiyorum yani offline ve oynuyor kısmına komutlarını nasıl yazarım?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #6 GhosT1 dedi: Eki Görüntüle 617288 Buldum tamamdır. Ama botu aktif edemiyorum yani offline ve oynuyor kısmına komutlarını nasıl yazarım? Genişletmek için tıkla... Botun olduğu klasöre Shift+ sağ tık yapın "PowerShell penceresini buradan açın" deyin ve son olarak "node bot.js" yazın. Artı 0 Eksi
GhosT1 dedi: Eki Görüntüle 617288 Buldum tamamdır. Ama botu aktif edemiyorum yani offline ve oynuyor kısmına komutlarını nasıl yazarım? Genişletmek için tıkla... Botun olduğu klasöre Shift+ sağ tık yapın "PowerShell penceresini buradan açın" deyin ve son olarak "node bot.js" yazın.
KS KS GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #7 Paveloyd dedi: Botun olduğu klasöre Shift+ sağ tık yapın "PowerShell penceresini buradan açın" deyin ve son olarak "Node bot.js" yazın. Genişletmek için tıkla... Fakat ben glitch üzerinden yaptım yoksa o yazılan kodlar JS olarak bir yere kaydedeyim mi? Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Botun olduğu klasöre Shift+ sağ tık yapın "PowerShell penceresini buradan açın" deyin ve son olarak "Node bot.js" yazın. Genişletmek için tıkla... Fakat ben glitch üzerinden yaptım yoksa o yazılan kodlar JS olarak bir yere kaydedeyim mi?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #8 GhosT1 dedi: Fakat ben glitch üzerinden yaptım yoksa o yazılan kodlar JS olarak bir yere kaydedeyim mi? Genişletmek için tıkla... Bir komut eklerken bozabilirsiniz o yüzden her şeyi kaydedin. Artı 0 Eksi
GhosT1 dedi: Fakat ben glitch üzerinden yaptım yoksa o yazılan kodlar JS olarak bir yere kaydedeyim mi? Genişletmek için tıkla... Bir komut eklerken bozabilirsiniz o yüzden her şeyi kaydedin.
KS KS GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #9 Bu arada JS isimlerinde Türkçe harfler var bir şey olmaz inşallah. Artı 0 Eksi
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #10 GhosT1 dedi: Bu arada JS isimlerinde Türkçe harfler var bir şey olmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... Yok sorun olmaz. Artı 0 Eksi
GhosT1 dedi: Bu arada JS isimlerinde Türkçe harfler var bir şey olmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... Yok sorun olmaz.