Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #1 Ben bir bot yaptım bot makerdan çalıştıra tıklıyorum bot Online gözükmüyor bu botu nasıl aktif etcem?
Ben bir bot yaptım bot makerdan çalıştıra tıklıyorum bot Online gözükmüyor bu botu nasıl aktif etcem?
T Torik61 Megapat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 480 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #2 Charlie Dickkerson dedi: Ben bir bot yaptım bot makerdan çalıştıra tıklıyorum bot Online gözükmüyor bu botu nasıl aktif etcem? Genişletmek için tıkla... Exe dosyasını çalıştırman gerekiyor, o zaten seni yönlendirecektir.
Charlie Dickkerson dedi: Ben bir bot yaptım bot makerdan çalıştıra tıklıyorum bot Online gözükmüyor bu botu nasıl aktif etcem? Genişletmek için tıkla... Exe dosyasını çalıştırman gerekiyor, o zaten seni yönlendirecektir.
Yadro Decapat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 331 28 Nisan 2020 #3 Erenay Bey bunun hakkında video çekmişti: video