Merhaba. Bir Discord botumuz var fakat botumuz başka sunucuların eline geçiyor bir botu bize almak istediğimde "bu bot özel bir entegrasyon. Sadece uygulama sahibi onu ekleyebilir" hatası alıyorum.
Bunu nasıl yapabilirim?
Zaten aktif. Şöyle anlatim botumda uygulama ekle seçeneği yok ama clientid ile ekleyebiliyor. Ben bir serverda gene özel bir botu eklemek istediğimde bana botun özel olduğunu bu yüzden eklenmediğini söyledi sistem. Aynı entegrasyonu bende açmak istiyorum.
Zaten aktif. Şöyle anlatim botumda uygulama ekle seçeneği yok ama clientid ile ekleyebiliyor. Ben bir serverda gene özel bir botu eklemek istediğimde bana botun özel olduğunu bu yüzden eklenmediğini söyledi sistem. Aynı entegrasyonu bende açmak istiyorum.
Hala tam anlamış sayılır değilim. Bu botu siz mi oluşturdunuz? Yoksa başka biri mi? Botu OAuth2 sekmesindeki URL Generator ile oluşturduğunuz bağlantıyla mı eklemeye çalışıyorsunuz? Yani o şeyi açtıktan sonra istediğinizi yapabilmeniz lazım.
Hala tam anlamış sayılır değilim. Bu botu siz mi oluşturdunuz? Yoksa başka biri mi? Botu oauth2 sekmesindeki URL generator ile oluşturduğunuz bağlantıyla mı eklemeye çalışıyorsunuz? Yani o şeyi açtıktan sonra istediğinizi yapabilmeniz lazım.
Şimdi benim sunucuma özel bir botum var tamam mı bu botu izinsiz sunucuya ekliyorlar. Bende başkalarının botlarını ekleyebilir miyim die denerken yukarıdaki ssteki botu (başka bir sunucunun botu benim değil) eklemeye çalıştım fakat yukarıdaki hatayı verdi. Eklerken bende öyle hata versin istiyorum yani botumu benden başka kimse ekliyemesin.
Şimdi benim sunucuma özel bir botum var tamam mı bu botu izinsiz sunucuya ekliyorlar. Bende başkalarının botlarını ekleyebilir miyim die denerken yukarıdaki ssteki botu (başka bir sunucunun botu benim değil) eklemeye çalıştım fakat yukarıdaki hatayı verdi. Eklerken bende öyle hata versin istiyorum yani botumu benden başka kimse ekliyemesin.