MrHasanTR Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF Gaming FX506LI Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #1 Discord'da botum var ve botuma chatdeki mesajlari silme komutunu bilmiyorum. Eğer kod size varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Discord'da botum var ve botuma chatdeki mesajlari silme komutunu bilmiyorum. Eğer kod size varsa yazarsaniz cok sevinirim.
AverageCoDEnjoyer Picopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 169 Yer Verdansk 19 Eylül 2021 #2 Versiyonun kaç olduğunu yazman bence daha mantıklı olurdu ve sana önerim kendine ait public bot yapacaksan toplama komutlarla bot yapmaman.
Versiyonun kaç olduğunu yazman bence daha mantıklı olurdu ve sana önerim kendine ait public bot yapacaksan toplama komutlarla bot yapmaman.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 14 19 Eylül 2021 #3 Kanalı silip tekrardan aynı kanalı oluşturursa tüm mesajlar silinir. Kodlarını bilmiyorum fakat siz biliyorsanız böyle bir yol izleyebilirsiniz.
Kanalı silip tekrardan aynı kanalı oluşturursa tüm mesajlar silinir. Kodlarını bilmiyorum fakat siz biliyorsanız böyle bir yol izleyebilirsiniz.
AverageCoDEnjoyer Picopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 169 Yer Verdansk 19 Eylül 2021 #4 leyleq dedi: Kanalı silip tekrar aynı kanalı oluşturursa tüm mesajlar silinir. Kodlarını bilmiyorum fakat siz biliyorsanız böyle bir yol izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğin çok saçma sadece kanaldaki Discord serverlerinin maximum onayladığı 100 mesaj silebilmeyi yapması yeterli olacaktır.
leyleq dedi: Kanalı silip tekrar aynı kanalı oluşturursa tüm mesajlar silinir. Kodlarını bilmiyorum fakat siz biliyorsanız böyle bir yol izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğin çok saçma sadece kanaldaki Discord serverlerinin maximum onayladığı 100 mesaj silebilmeyi yapması yeterli olacaktır.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 14 19 Eylül 2021 #5 AverageCoDEnjoyer dedi: Dediğin çok saçma sadece kanaldaki Discord serverlerinin maximum onayladığı 100 mesaj silebilmeyi yapması yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dediğim daha mantıklı tüm mesajları siliyor.
AverageCoDEnjoyer dedi: Dediğin çok saçma sadece kanaldaki Discord serverlerinin maximum onayladığı 100 mesaj silebilmeyi yapması yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dediğim daha mantıklı tüm mesajları siliyor.