Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #11 yapiz dedi: Ben bu botu biliyorum. Bedava Nitro verdiği yok. Linke tıklayınca botu sunucuna ekleme ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Açıklamasında "botu sunucuya ekleyin. Birkaç dakika sonra 14x boost atacaktır" diyor zaten. Amaç, bot kullanarak sunucuyu ve/veya kullanıcı bilgilerini ele geçirmek.
yapiz dedi: Ben bu botu biliyorum. Bedava Nitro verdiği yok. Linke tıklayınca botu sunucuna ekleme ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Açıklamasında "botu sunucuya ekleyin. Birkaç dakika sonra 14x boost atacaktır" diyor zaten. Amaç, bot kullanarak sunucuyu ve/veya kullanıcı bilgilerini ele geçirmek.
Playboi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Detroit 15 Haziran 2022 #12 Eğer herhangi bir şekilde bedava Nitro dağıtılıyor olsaydı bu önceki olduğu gibi bütün herkesçe bilinirdi. Tabii ki güvenilir değil.
Eğer herhangi bir şekilde bedava Nitro dağıtılıyor olsaydı bu önceki olduğu gibi bütün herkesçe bilinirdi. Tabii ki güvenilir değil.
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Haziran 2022 #13 Şimdi bende discord'da girdim aynı mesaj bana da gelmiş