eedd Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 19 Kasım 2022 #1 Mibrunistan dedi: Kullanım amacınıza göre değişir ping önemliyse sizin için ona göre bir hosting öneriyim örnek kayizer, batı host gibi firmalar ucuz ama yüksek ping değerlerine sahipler. Genişletmek için tıkla... Bana da Discord botumu aktif tutacak bir hosting önerebilir misiniz?
Mibrunistan dedi: Kullanım amacınıza göre değişir ping önemliyse sizin için ona göre bir hosting öneriyim örnek kayizer, batı host gibi firmalar ucuz ama yüksek ping değerlerine sahipler. Genişletmek için tıkla... Bana da Discord botumu aktif tutacak bir hosting önerebilir misiniz?
xglobal Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 321 20 Kasım 2022 #2 eedd dedi: Bana da Discord botumu aktif tutacak bir hosting önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Brolve burayı kullanabilirsiniz, fiyatlar 25 TL'den başlıyor.
eedd dedi: Bana da Discord botumu aktif tutacak bir hosting önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Brolve burayı kullanabilirsiniz, fiyatlar 25 TL'den başlıyor.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 20 Kasım 2022 #3 eedd dedi: Bana da Discord botumu aktif tutacak bir hosting önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Discord Bot VDS Kirala - Source Bilişim Hizmetleri Discord Bot VDS hizmetimiz sayesinde Discord botunuzu en ucuz fiyatlara ve en düşük ping süreleriyle barındırın. sourcebilisim.com
eedd dedi: Bana da Discord botumu aktif tutacak bir hosting önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Discord Bot VDS Kirala - Source Bilişim Hizmetleri Discord Bot VDS hizmetimiz sayesinde Discord botunuzu en ucuz fiyatlara ve en düşük ping süreleriyle barındırın. sourcebilisim.com
eedd Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 20 Kasım 2022 #4 xglobal dedi: Brolve burayı kullanabilirsiniz, fiyatlar 25 TL'den başlıyor. Genişletmek için tıkla... Tesekur ederim 384311 dedi: Discord Bot VDS Kirala - Source Bilişim Hizmetleri Discord Bot VDS hizmetimiz sayesinde Discord botunuzu en ucuz fiyatlara ve en düşük ping süreleriyle barındırın. sourcebilisim.com Genişletmek için tıkla... Tesekur ederim
xglobal dedi: Brolve burayı kullanabilirsiniz, fiyatlar 25 TL'den başlıyor. Genişletmek için tıkla... Tesekur ederim 384311 dedi: Discord Bot VDS Kirala - Source Bilişim Hizmetleri Discord Bot VDS hizmetimiz sayesinde Discord botunuzu en ucuz fiyatlara ve en düşük ping süreleriyle barındırın. sourcebilisim.com Genişletmek için tıkla... Tesekur ederim