Merhaba, bir Discord kayıt botu yaptım. Şu an biraz kullanıcısı olsa da, botumun popüler hale gelmesini ve insanların eklemesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Şuan onay bekliyor botum, 1 ay sonra eklenecek sanırım.top.gg'ye koy.
Olabilir teşekkürlerBu zamanda bot popüler etmek kolay değil. Büyük sunucularla iletişime geçin, botunuzu kullansınlar.
Tüm arkadaşlarım discord kullanıyor maalesef, biraz büyük sunucuları olan arkadaşlarıma eklettim botumu toplam 155bin kullanıcıyı gördü ilk gündenMillete Discord kullanmayı öğret.
Botunu tanıt.
Artık botun popüler.![]()
Hocam para kazandırıyor mu peki ?Şuan onay bekliyor botum, 1 ay sonra eklenecek sanırım.
Olabilir teşekkürler
Tüm arkadaşlarım discord kullanıyor maalesef, biraz büyük sunucuları olan arkadaşlarıma eklettim botumu toplam 155bin kullanıcıyı gördü ilk günden![]()
Public sunuculara bot yaparsam kazanıyorum, aylık olarak ödeme yapıyorlar bir kısmı vds'ye gidiyor zaten.Hocam para kazandırıyor mu peki ?
VDS nedir hocam ?Public sunuculara bot yaparsam kazanıyorum, aylık olarak ödeme yapıyorlar bir kısmı vds'ye gidiyor zaten.
Sanal sunucu gibi bir şey. Orada aktif ediyorum botları 7/24 aktif kalabilmesi için.VDS nedir hocam ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.