nedo53 Picopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar merhaba arkadaşımın Discord'da her yazdığı mesaj altında. Bu kullanıcı FBI denetimi altındadır yazıyor. Neden?
Arkadaşlar merhaba arkadaşımın Discord'da her yazdığı mesaj altında. Bu kullanıcı FBI denetimi altındadır yazıyor. Neden?
zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 7 Eylül 2024 #2 Öylesine bir yazı herhangi bir gerçekliği yok sadece şaka amaçlı.
harunancess Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 75 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #3 peki nasıl yapılıyor arkadaşıma şaka yapcağımda bilginiz varsa yardım edebilirmisiniz
zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 20 Eylül 2024 #4 harunancess dedi: peki nasıl yapılıyor arkadaşıma şaka yapcağımda bilginiz varsa yardım edebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... mesaj sonunda kopyala yapıştır yapıyorlar
harunancess dedi: peki nasıl yapılıyor arkadaşıma şaka yapcağımda bilginiz varsa yardım edebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... mesaj sonunda kopyala yapıştır yapıyorlar
S Suat27 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Eylül 2024 #5 zenr dedi: Mesaj sonunda kopyala yapıştır yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Nasil yani ama o bizim yazdigimizi gormuyor mu?
zenr dedi: Mesaj sonunda kopyala yapıştır yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Nasil yani ama o bizim yazdigimizi gormuyor mu?