Differ2233 Hectopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, disckrd Nitro alırken bu ödeme kaynağı geçersiz sorunu ile karşılaşıyorum kartla ilgili bir sorun yok başka hesaptan deneyince olmuyor bir sorun ama kendi hesabımda bu ödeme kaynağı geçersiz sorunu ile karşılaşıyorum.
Merhaba arkadaşlar, disckrd Nitro alırken bu ödeme kaynağı geçersiz sorunu ile karşılaşıyorum kartla ilgili bir sorun yok başka hesaptan deneyince olmuyor bir sorun ama kendi hesabımda bu ödeme kaynağı geçersiz sorunu ile karşılaşıyorum.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #2 Daha önce o kartla nitro aldın mı?
Differ2233 Hectopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #3 Silinen üye dedi: Daha önce o kartla Nitro aldın mı? Genişletmek için tıkla... Evet aldım ve o kart ile alakası yok başka hesapta yapınca sorun olmuyor sadece o hesapta sorun var.
Silinen üye dedi: Daha önce o kartla Nitro aldın mı? Genişletmek için tıkla... Evet aldım ve o kart ile alakası yok başka hesapta yapınca sorun olmuyor sadece o hesapta sorun var.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #4 Differ2233 dedi: Evet aldım ve o kart ile alakası yok başka hesapta yapınca sorun olmuyor sadece o hesapta sorun var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum bende bu sorunu yaşadım. Ödeme yöntemlerinden tüm kartları silip öyle dene.
Differ2233 dedi: Evet aldım ve o kart ile alakası yok başka hesapta yapınca sorun olmuyor sadece o hesapta sorun var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum bende bu sorunu yaşadım. Ödeme yöntemlerinden tüm kartları silip öyle dene.
Differ2233 Hectopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #5 Silinen üye dedi: Biliyorum bende bu sorunu yaşadım. Ödeme yöntemlerinden tüm kartları silip öyle dene. Genişletmek için tıkla... 100 kere yaptım
Silinen üye dedi: Biliyorum bende bu sorunu yaşadım. Ödeme yöntemlerinden tüm kartları silip öyle dene. Genişletmek için tıkla... 100 kere yaptım
B blertakin Centipat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 50 16 Temmuz 2022 #6 Differ2233 dedi: 100 kere yaptım. Genişletmek için tıkla... Başka sanal kart açıp dene 1 gün içinde 5 6'dan fazla Nitro alınca öyle oluyor.
Differ2233 dedi: 100 kere yaptım. Genişletmek için tıkla... Başka sanal kart açıp dene 1 gün içinde 5 6'dan fazla Nitro alınca öyle oluyor.