Discord "bu özel bir entegrasyon. Sadece uygulama sahibi onu ekleyebilir" hatası

Sheri

Decapat
Daha fazla  

Bu sorunun neden olduğunu anlatabilir misiniz? Her eklemeye çalıştığım botta böyle oluyor.

Ne diyorsa o. Bot sahibi bot ayarlarından botun kendi isteği dışında sunuculara eklenmesi ayarını kapatmış. Böylece sadece bot sahibi botu sunuculara ekleyebilir, siz ekleyemezsiniz.

Ne diyorsa o. Bot sahibi bot ayarlarından botun kendi isteği dışında sunuculara eklenmesi ayarını kapatmış. Böylece sadece bot sahibi botu sunuculara ekleyebilir, siz ekleyemezsiniz.
Tüm bot sahipleri mi bu ayarı yaptı acaba?

Bu bot onaylı değil. Dolayısıyla bot sahibi kafasına göre kapatmış olabilir. MEE6'da falan dener misiniz?

MEE6'yı denedikten sonra (sunucuya ekleyebildim) ssteki onayı olmayan botu da ekleyebildim. Invitemanager botunu eklemeye çalıştıktan sonra yine aynı hatayı aldım.

MEE6'yı denedikten sonra (sunucuya ekleyebildim) ssteki onayı olmayan botu da ekleyebildim. Invitemanager botunu eklemeye çalıştıktan sonra yine aynı hatayı aldım.
InviteManager kapanmıştı diye hatırlıyorum sanki. Neyse, dediğim gibi. Şu an bilinen böyle bir bug yok. Bu yüzden eğer bu hatayı veriyorsa, dediği gibidir.

InviteManager kapanmıştı diye hatırlıyorum sanki. Neyse, dediğim gibi. Şu an bilinen böyle bir bug yok. Bu yüzden eğer bu hatayı veriyorsa, dediği gibidir.
O halde başka bir sorun yok teşekkür ederim ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…