Discord buton koyabilen bot önerisi

384311

Hectopat
Makaleler
6
Buton koyabilen bot arıyorum. Butona basınca belli bir mesaj atmalı. Var mı bildiğiniz?

Başlıkta hata olmuş.

Hocam öyle bir bot yok diye biliyorum. Sadece butona tıklayınca "rol" veren bot var.

Başlığı yanlışlıkla kabul ettiler galiba

Size buton lazım onu biliyorum da , yani demek istediğim öyle bir bot yok. Bende aradım bulamadım.
İnternette kodunu buldum fakat bot oluşturup hostlama uğraş gerektirecek. Ama hazırı yoksa mecburen yapacağım.

İnternette kodunu buldum fakat bot oluşturup hostlama uğraş gerektirecek. Ama hazırı yoksa mecburen yapacağım.
Yapabilirseniz, ayrı bir konu açarak paylaşırsanız çok sevinirim. Beni etiketlerseniz müthiş olur .

Yapabilirseniz, ayrı bir konu açarak paylaşırsanız çok sevinirim. Beni etiketlerseniz müthiş olur .
Yapıcam. Yarın başlıyorum. Direk ortak bir bot ismi belirleyelim. Siz de kullanırsınız botu.
Nereden konuşabiliriz? @377660

"Discord, TeamSpeak 3" bu adreslerden konuşabiliriz. Ama forumdan başka yere yönlendirmek yasaktı sanırım .

"Discord, TeamSpeak 3" bu adreslerden konuşabiliriz. Ama forumdan başka yere yönlendirmek yasaktı sanırım .
Değil. Discord adresi verip hemen silebilirsiniz. Gerekli durumlarda kullanmaya izin veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…