Discord cevap vermiyor

Unsullied

Centipat
Aynen bu şekilde bir feedback açtım. Ve de neredeyse 3 gündür yanıt alamıyorum. Hesabımı kurtarma şansım var mı? Ve varsa bu sizce ne kadar uzun sürer?

Feedback için tıkla.

Resim koydurtabiliyorsun bu arada kimliğe isteğe bağlı olarak. 15 yaşını doldurma şartın yok.

16 yaşındayım zaten. Okul ve okul sonrası iş hayatım dolayı pek o işlerle ilgilenemedim.
Discord Support kısmına attığına emin misin? Attıysan 1 hafta içinde geri dönüş yaparlar.
Evet, yaklaşık 3 gün önce attım. Hatta #35835919 istek numaram.
support@discordapp.com adresine mail atmalısın, geri dönüş sağlayacaklarını düşünüyorum.
Umarım.

16 yaşındayım zaten. Okul ve okul sonrası iş hayatım dolayı pek o işlerle ilgilenemedim.

Evet, yaklaşık 3 gün önce attım. Hatta #35835919 istek numaram.

Umarım.
Discord'un ihlal yemiş hesapları pek umursamadığı fısıltılarını duyduğumdan bi endişe kaptı içimi. Ama sanırım devre dışı hesap 1 yıl boyunca aktif olmayınca siliniyor. 1 hafta olmazsa 2 hafta. Ama 3 aya kadar beklemeye sabırlıyım. Çünkü hesap baya eski ve 24 ay rozetli bir hesaptı.

İş hayatından 10 dakika ayırsan yeter aslında da aciliyeti yok herhâl boşver.
Yani, zaten 18 yaşında şart olduğundan ve bu yıl ya da önümüz yıl yeni kimlik zorunluluğu mudur nedir o durum olduğundan zaten o ara çekileceğim diye umursamadım pek.

Benim Discord hesabı spam dolayısıyla devre dışı bırakılmıştı. O kadar mail attım 1 yıl sonunda açıldı hesap.

Benim Discord hesabı spam dolayısıyla devre dışı bırakılmıştı. O kadar mail attım 1 yıl sonunda açıldı hesap.
Silindikten sonra açılıyor mu ki?

Bu aralar Discord Support gerçekten çalıştığı söylenemez, en azından güvenlik ekibi. Zaten data şifreleme olmayan ve kazancının ciddi büyüklükteki bir kısmını kullanıcıların "gizlilik" amacıyla nefesine kadar depoladıkları veriyi yatırımcılara pazarlayarak ayakta duran bir kuruluş, ne kadar daha ilerleye bilir bilmiyorum. Sonu Facebook gibi sanki.

Silinme süresi 2 yılmış. Sorry.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…