L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 25 Aralık 2020 #1 Discord classic ve Nitro'nun farkı nedir? Discord Classic'de sunucuma server boostlayabiliyor muyum? Hangisini tavsiye edersiniz?
Discord classic ve Nitro'nun farkı nedir? Discord Classic'de sunucuma server boostlayabiliyor muyum? Hangisini tavsiye edersiniz?
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 25 Aralık 2020 #2 Yanlış bilgi Classic'te sadece 1 boost varken diğerinde 2 boost var. 100MB yerine 50MB yükleme sınırı, 1080p ve 60FPS'ye kadar video paylaşım var.
Classic'te sadece 1 boost varken diğerinde 2 boost var. 100MB yerine 50MB yükleme sınırı, 1080p ve 60FPS'ye kadar video paylaşım var.
Mikatokushi Luna Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 443 Çözümler 1 Yer Güney Kore 25 Aralık 2020 #3 Classic alırsan sunucu boostlayamazsın.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.919 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2020 #4 Boost yok. Bildiğim kadarıyla 1080P yayın ve 60 FPS yayın da yoktu.
kreatonunoglu Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 83 Yer /home 25 Aralık 2020 #5 Mikatokushi Luna dedi: Classic alırsan sunucu boostlayamazsın. Genişletmek için tıkla... Boostlayabilirsin, fakat ekstra para ödemen gerekir. Yanlış bilgilendirmeyelim.
Mikatokushi Luna dedi: Classic alırsan sunucu boostlayamazsın. Genişletmek için tıkla... Boostlayabilirsin, fakat ekstra para ödemen gerekir. Yanlış bilgilendirmeyelim.
Mikatokushi Luna Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 443 Çözümler 1 Yer Güney Kore 25 Aralık 2020 #6 kreatonunoglu dedi: Boostlayabilirsin, fakat ekstra para ödemen gerekir. Yanlış bilgilendirmeyelim. Genişletmek için tıkla... Boostlaması için 2 Boost hakkı olması gerekiyor. Classic'te ise sadece 1 tane hakkı var, yanlış bilgi olduğunu düşünmüyorum.
kreatonunoglu dedi: Boostlayabilirsin, fakat ekstra para ödemen gerekir. Yanlış bilgilendirmeyelim. Genişletmek için tıkla... Boostlaması için 2 Boost hakkı olması gerekiyor. Classic'te ise sadece 1 tane hakkı var, yanlış bilgi olduğunu düşünmüyorum.
kreatonunoglu Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 83 Yer /home 25 Aralık 2020 #7 -2 sunucu Boost'u. -100 MB yükleme limiti. -4K 60FPS ekran paylaşımı. Bunlar Nitro classicte yok. 1080P 60 FPS'e kadar ekran paylaşımı. Ve 50 MB yükleme limitiniz olur.
-2 sunucu Boost'u. -100 MB yükleme limiti. -4K 60FPS ekran paylaşımı. Bunlar Nitro classicte yok. 1080P 60 FPS'e kadar ekran paylaşımı. Ve 50 MB yükleme limitiniz olur.
V vegavincent Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 6 25 Aralık 2020 #8 1080p yayın yapabiliyorsun.
kreatonunoglu Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 83 Yer /home 25 Aralık 2020 #9 Mikatokushi Luna dedi: Boostlaması için 2 Boost hakkı olması gerekiyor. Classic'te ise sadece 1 tane hakkı var, yanlış bilgi olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ekstradan Boost satın alabiliyorsunuz istediğiniz kadar. Ama Discord Nitro'da bedavaya geliyor 2 tane. Boost'lar aylık 5$dan başlıyor. Fakat Nitro alırsanız (Nitro ve Nitro Classic için geçerli) %30'luk bir indirimden faydalanabiliyorsunuz.
Mikatokushi Luna dedi: Boostlaması için 2 Boost hakkı olması gerekiyor. Classic'te ise sadece 1 tane hakkı var, yanlış bilgi olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ekstradan Boost satın alabiliyorsunuz istediğiniz kadar. Ama Discord Nitro'da bedavaya geliyor 2 tane. Boost'lar aylık 5$dan başlıyor. Fakat Nitro alırsanız (Nitro ve Nitro Classic için geçerli) %30'luk bir indirimden faydalanabiliyorsunuz.
yigido0990 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #10 Mikatokushi Luna dedi: Boostlaması için 2 Boost hakkı olması gerekiyor. Classic'te ise sadece 1 tane hakkı var, yanlış bilgi olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Classic'te herhangi boost hakkı yok, satın alması gerekir ayrı. Classic Nitro yerine Nitro daha avantajlı ve mantıklı olur.
Mikatokushi Luna dedi: Boostlaması için 2 Boost hakkı olması gerekiyor. Classic'te ise sadece 1 tane hakkı var, yanlış bilgi olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Classic'te herhangi boost hakkı yok, satın alması gerekir ayrı. Classic Nitro yerine Nitro daha avantajlı ve mantıklı olur.