İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Clyde Bot'un güvenilir olup olmadığı ile ilgili sizlerin görüşlerini almak istiyorum önce kendi görüşlerimi aktarayım:

İçerisinde bulunduğum ünlü bir Türkçe Discord botunun sahibi bu bot hakkında bir konuşma yaptı. Botta çok büyük güvenlik açıkları olduğunu ve ufak bir jailbreack ile tüm verilerinize erişilebileceğini söylüyor. Bu şekilde diyerek hepimizi korkuttu şahsen ben botla ilgili şüpheler duymaya başladım. Koskoca Discord'un botunda bu kadar açık mı var tüm verilerimizi satabilir mi veya insanlar verilerimize erişebilir mi gibi korkular sardı. Şahsen botla en az bir kere konuştuğum için onayladım politikasını. Botun sahibi de onayladı galiba denemiş bir ara. Sık sık kullanmayın hatta kullanmayın ileride tehlikeye girersiniz falan diyordu. Discord sohbetlerimize falan ulaşılabilirmiş mesela. Verilerimize erişilebilme kısmında tam olarak hangi veriler onu bilmesem de bayağı herkesi uyaran bir duyuru attı. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Clyde sizce güvenlik açıkları içeriyor olabilir mi gelecekte sorun çıkartabilir mi? Tüm sohbeti okuyor sonuçta bir sunucuya eklendiğinde.

Yalan. Clyde Bot sadece onunla etkileşime giren kişinin biografisini ve profil bilgilerini görür. Yani herkesin gördüğü bilgileri. Bir açık ile başkasınınkini görmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Güvenle kullanabilirsiniz.

Diğer kullanıcılar botta bir açık bulup verilerimizi çalabilir demek istiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…