crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.845 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Sanırım yine çöktü mesajlar gitmiyor, internette mi sorun var diye baktım onda da yok
A Ahmet Efe9272 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 6 Kasım 2023 #2 crqdles dedi: Sanırım yine çöktü mesajlar gitmiyor, internette mi sorun var diye baktım onda da yok Genişletmek için tıkla... Evet bendede aynı
crqdles dedi: Sanırım yine çöktü mesajlar gitmiyor, internette mi sorun var diye baktım onda da yok Genişletmek için tıkla... Evet bendede aynı
Rosieer Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #3 Evet bende gonderemiyorum.
D Dagest Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #4 ben direkt giremiyorum discorda "ELEVATED LATENCY AND ERRORS" hatası veriyor
Sobarlas Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #5 Güncellemeyi yapmamışken sıkıntı yoktu ama şimdi bende de çöktü.
A Ahmet Efe9272 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 6 Kasım 2023 #6 crqdles dedi: Sanırım yine çöktü mesajlar gitmiyor, internette mi sorun var diye baktım onda da yok. Genişletmek için tıkla... Sürekli çöküp çöküp duruyor madem serverlarınız dandik o zaman sık sık bakım yapsınlar.
crqdles dedi: Sanırım yine çöktü mesajlar gitmiyor, internette mi sorun var diye baktım onda da yok. Genişletmek için tıkla... Sürekli çöküp çöküp duruyor madem serverlarınız dandik o zaman sık sık bakım yapsınlar.
KernelColonel Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #7 crqdles dedi: Sanırım yine çöktü mesajlar gitmiyor, internette mi sorun var diye baktım onda da yok Genişletmek için tıkla... Hocam ben güncelleme yapmıştım, tekrar açılınca yükleme ekranında bekliyordu. Discordstatus'daki notu da göz önüne alırsak evet. Hatta tarayıcıdan girdiğimde böyle bir şey çıkıyor:
crqdles dedi: Sanırım yine çöktü mesajlar gitmiyor, internette mi sorun var diye baktım onda da yok Genişletmek için tıkla... Hocam ben güncelleme yapmıştım, tekrar açılınca yükleme ekranında bekliyordu. Discordstatus'daki notu da göz önüne alırsak evet. Hatta tarayıcıdan girdiğimde böyle bir şey çıkıyor:
Breachstne Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #8 Bende de aynı şekilde hocam 723 scriptini browsere gireresek olur herhalde
Gorilavcısı45 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #9 crqdles dedi: Sanırım yine çöktü mesajlar gitmiyor, internette mi sorun var diye baktım onda da yok. Genişletmek için tıkla... Git gel oluyor bende de.
crqdles dedi: Sanırım yine çöktü mesajlar gitmiyor, internette mi sorun var diye baktım onda da yok. Genişletmek için tıkla... Git gel oluyor bende de.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.845 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #10 KernelColonel dedi: Hocam ben güncelleme yapmıştım, tekrar açılınca yükleme ekranında bekliyordu. Discordstatus'daki notu da göz önüne alırsak evet. Hatta tarayıcıdan girdiğimde böyle bir şey çıkıyor: Eki Görüntüle 2005522 Genişletmek için tıkla... Geldi
KernelColonel dedi: Hocam ben güncelleme yapmıştım, tekrar açılınca yükleme ekranında bekliyordu. Discordstatus'daki notu da göz önüne alırsak evet. Hatta tarayıcıdan girdiğimde böyle bir şey çıkıyor: Eki Görüntüle 2005522 Genişletmek için tıkla... Geldi