contvibes Femtopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #11 cekumi dedi: Discord'a şu anda kimse giremiyor, sunucular çökmüş sanırım. Discord: Güncel arızalar, sorunlar ve hatalar | Discordâte yaÅanan güncel arızalar, sorunlar ve hatalar. Servis ile ilgili sorun mu yaÅıyorsunuz? Buradan neler olduÄunu öÄrenebilirsiniz. downdetector.tr Genişletmek için tıkla... Evet ben de giremiyorum kanka. cekumi dedi: Discord'a şu anda kimse giremiyor, sunucular çökmüş sanırım. Discord: Güncel arızalar, sorunlar ve hatalar | Discordâte yaÅanan güncel arızalar, sorunlar ve hatalar. Servis ile ilgili sorun mu yaÅıyorsunuz? Buradan neler olduÄunu öÄrenebilirsiniz. downdetector.tr Genişletmek için tıkla... Ben halen giremiyorum kanka. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2025
cekumi dedi: Discord'a şu anda kimse giremiyor, sunucular çökmüş sanırım. Discord: Güncel arızalar, sorunlar ve hatalar | Discordâte yaÅanan güncel arızalar, sorunlar ve hatalar. Servis ile ilgili sorun mu yaÅıyorsunuz? Buradan neler olduÄunu öÄrenebilirsiniz. downdetector.tr Genişletmek için tıkla... Evet ben de giremiyorum kanka. cekumi dedi: Discord'a şu anda kimse giremiyor, sunucular çökmüş sanırım. Discord: Güncel arızalar, sorunlar ve hatalar | Discordâte yaÅanan güncel arızalar, sorunlar ve hatalar. Servis ile ilgili sorun mu yaÅıyorsunuz? Buradan neler olduÄunu öÄrenebilirsiniz. downdetector.tr Genişletmek için tıkla... Ben halen giremiyorum kanka.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 9 Eylül 2025 #12 Sorunsuz bir şekilde giriliyor. Kullandığınız VPN’de sorun olabilir.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.230 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #13 Discord Status şu an sorun var ara sıra gidip geliyor.
Efe1221 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #14 Ağ kısmında "bitiş noktası bekleniyor" şeklinde bir yazı var bende engel oluyor.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.935 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #15 Bende 1-2 dk kapandı açıldı bir sorun yok bende.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Eylül 2025 #16 Zaten yasaklı degil mi? Neyin haberi bu?
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.230 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #17 Qualty dedi: Zaten yasaklı degil mi? Neyin haberi bu? Genişletmek için tıkla... Yasağı kim umursuyor?
Qualty dedi: Zaten yasaklı degil mi? Neyin haberi bu? Genişletmek için tıkla... Yasağı kim umursuyor?