SeyithanMobile Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #11 Plebisvf dedi: Discord tasarımıyla, işlevselliğiyle ve açık temanın gözümüzü kör etmesiyle gönlümüzde yer edinmiştir. Bence tutamaz. Genişletmek için tıkla... Ben açık tema kullanıyorum gayet güzel, koyu tema berbat. Fakat benim düşüncem tabii
Plebisvf dedi: Discord tasarımıyla, işlevselliğiyle ve açık temanın gözümüzü kör etmesiyle gönlümüzde yer edinmiştir. Bence tutamaz. Genişletmek için tıkla... Ben açık tema kullanıyorum gayet güzel, koyu tema berbat. Fakat benim düşüncem tabii
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 9 Kasım 2020 #12 SeyithanMobile dedi: Hiç duymamıştım . Ama Discord'un yerini tutabilir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Daha çok iş için kullanılıyor. Plebisvf dedi: Discord tasarımıyla, işlevselliğiyle ve açık temanın gözümüzü kör etmesiyle gönlümüzde yer edinmiştir. Bence tutamaz. Genişletmek için tıkla... Ahem doğru . SeyithanMobile dedi: Ben açık tema kullanıyorum gayet güzel, koyu tema berbat. Fakat benim düşüncem tabii Genişletmek için tıkla... Bende bazen açıyorum kör olmak için nasıl bir deneyim diye merak ediyorum.
SeyithanMobile dedi: Hiç duymamıştım . Ama Discord'un yerini tutabilir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Daha çok iş için kullanılıyor. Plebisvf dedi: Discord tasarımıyla, işlevselliğiyle ve açık temanın gözümüzü kör etmesiyle gönlümüzde yer edinmiştir. Bence tutamaz. Genişletmek için tıkla... Ahem doğru . SeyithanMobile dedi: Ben açık tema kullanıyorum gayet güzel, koyu tema berbat. Fakat benim düşüncem tabii Genişletmek için tıkla... Bende bazen açıyorum kör olmak için nasıl bir deneyim diye merak ediyorum.