B BayMuffin Kilopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 104 Çözümler 1 11 Mayıs 2020 #1 Bir arkadaşım Discord'da sanırım daha sonra tekrar deneyin hatası alıyormuş. Şu anda sadece oyundan iletişimde olduğumuz içinde ekran görüntüsü falan atamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bir arkadaşım Discord'da sanırım daha sonra tekrar deneyin hatası alıyormuş. Şu anda sadece oyundan iletişimde olduğumuz içinde ekran görüntüsü falan atamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Mayıs 2020 #2 Daha sonra tekrar denesin. Şaka bir yana, bende de aynı hata vardı, silip yüklediğimde düzelmişti.
B BayMuffin Kilopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 104 Çözümler 1 11 Mayıs 2020 #3 İlk Denediği Şeylerden Biride O Oldu Muhtemelen Onunda Bende Sordum Ama Denedim Dedi Olmadı Dedi Yardımcı Olabilecek Varmı Son düzenleme: 11 Mayıs 2020
İlk Denediği Şeylerden Biride O Oldu Muhtemelen Onunda Bende Sordum Ama Denedim Dedi Olmadı Dedi Yardımcı Olabilecek Varmı