zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar sunucumda 1. seviye Boost açıldı fakat davet arka planı nasıl ekleniyor bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar sunucumda 1. seviye Boost açıldı fakat davet arka planı nasıl ekleniyor bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 11 Haziran 2021 #2 Sunucu ayarlarında, sunucunun profil fotoğrafının değiştiği kısımda olması lazım.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #3 Ascendency dedi: Sunucu ayarlarında, sunucunun profil fotoğrafının değiştiği kısımda olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sanırım ben körmüşüm. Sayenizde ekledim.
Ascendency dedi: Sunucu ayarlarında, sunucunun profil fotoğrafının değiştiği kısımda olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sanırım ben körmüşüm. Sayenizde ekledim.
Stokeley Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1.075 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sin City 13 Haziran 2021 #4 zlatanoğulları dedi: Teşekkür ederim. Sanırım ben körmüşüm. Sayenizde ekledim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu eklediğimiz arka plan tam olarak nerede gözüküyor? Deneme yapmak için arkadaşıma atıyorum ama şu şekilde gözüküyor;
zlatanoğulları dedi: Teşekkür ederim. Sanırım ben körmüşüm. Sayenizde ekledim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu eklediğimiz arka plan tam olarak nerede gözüküyor? Deneme yapmak için arkadaşıma atıyorum ama şu şekilde gözüküyor;
T tagsib Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 262 Makaleler 2 Çözümler 1 13 Haziran 2021 #5 Stokeley dedi: Hocam bu eklediğimiz arka plan tam olarak nerede gözüküyor? Deneme yapmak için arkadaşıma atıyorum ama şu şekilde gözüküyor; Eki Görüntüle 1066642 Genişletmek için tıkla... Linke tıklayınca tarayıcıda gözüküyor hocam.
Stokeley dedi: Hocam bu eklediğimiz arka plan tam olarak nerede gözüküyor? Deneme yapmak için arkadaşıma atıyorum ama şu şekilde gözüküyor; Eki Görüntüle 1066642 Genişletmek için tıkla... Linke tıklayınca tarayıcıda gözüküyor hocam.
Stokeley Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1.075 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sin City 13 Haziran 2021 #6 tagsib dedi: Linke tıklayınca tarayıcıda gözüküyor hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır gördüm hocam, teşekkürler.
tagsib dedi: Linke tıklayınca tarayıcıda gözüküyor hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır gördüm hocam, teşekkürler.