Onlyulac Yoctopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #1 Merhaba Discord'da kendi serverimda davet oluşturmayı çalışıyorum (rolsüz yan hesabımdan) fakat davet izni gerekli diyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba Discord'da kendi serverimda davet oluşturmayı çalışıyorum (rolsüz yan hesabımdan) fakat davet izni gerekli diyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 13 Temmuz 2025 #2 Onlyulac dedi: Merhaba Discord'da kendi serverimda davet oluşturmayı çalışıyorum (rolsüz yan hesabımdan) fakat davet izni gerekli diyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2533984 Genişletmek için tıkla... Sunucu sahibi olduğunuz hesaba girip sunucu ayarlarından roller kısmından tüm rollerin davet oluşturabilmesi için onay vermen lazım.
Onlyulac dedi: Merhaba Discord'da kendi serverimda davet oluşturmayı çalışıyorum (rolsüz yan hesabımdan) fakat davet izni gerekli diyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2533984 Genişletmek için tıkla... Sunucu sahibi olduğunuz hesaba girip sunucu ayarlarından roller kısmından tüm rollerin davet oluşturabilmesi için onay vermen lazım.
Onlyulac Yoctopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #3 Yamaner dedi: Sunucu sahibi olduğunuz hesaba girip sunucu ayarlarından roller kısmından tüm rollerin davet oluşturabilmesi için onay vermen lazım. Genişletmek için tıkla... böyle olmasına rağmen hala aynı şeyi söylüyor. Dosya Ekleri 1752422814654.png 60,9 KB · Görüntüleme: 16
Yamaner dedi: Sunucu sahibi olduğunuz hesaba girip sunucu ayarlarından roller kısmından tüm rollerin davet oluşturabilmesi için onay vermen lazım. Genişletmek için tıkla... böyle olmasına rağmen hala aynı şeyi söylüyor.