K KürşatEren Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 174 Çözümler 2 17 Eylül 2021 #1 Discord'da bir sunucunun davetini kabul etmek istediğimde davet kabul edilemiyor hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2021
Discord'da bir sunucunun davetini kabul etmek istediğimde davet kabul edilemiyor hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?
witicieen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 2.365 Makaleler 3 Çözümler 9 17 Eylül 2021 #2 Banlı olabilirsin Artı 0 Eksi
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #3 Banlanmış olabilirsiniz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #4 O sunucudan yasaklama almış olabilirsiniz. Ya da farklı bir hesaptan fakat aynı IP adresinden, o sunucudan yasaklama almış olabilirsiniz. VPN ile veya modemi kapatıp açıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
O sunucudan yasaklama almış olabilirsiniz. Ya da farklı bir hesaptan fakat aynı IP adresinden, o sunucudan yasaklama almış olabilirsiniz. VPN ile veya modemi kapatıp açıp tekrar deneyin.
KS KS K KürşatEren Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 174 Çözümler 2 17 Eylül 2021 #5 witicieen dedi: Banlı olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Banlanmış olsam orada davet geçersiz yazması gerekiyordu. Artı 0 Eksi
witicieen dedi: Banlı olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Banlanmış olsam orada davet geçersiz yazması gerekiyordu.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #6 KürşatEren dedi: Banlanmış olsam orada davet geçersiz yazması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
KürşatEren dedi: Banlanmış olsam orada davet geçersiz yazması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Hayır.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #7 KürşatEren dedi: Banlanmış olsam, orada davet geçersiz yazması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Hayır, yine aynı uyarıyla karşılaşıyorsunuz. Artı 0 Eksi
KürşatEren dedi: Banlanmış olsam, orada davet geçersiz yazması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Hayır, yine aynı uyarıyla karşılaşıyorsunuz.
dexays Centipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #8 KürşatEren dedi: Banlanmış olsam orada davet geçersiz yazması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme ile böyle yazıyor artık diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KürşatEren dedi: Banlanmış olsam orada davet geçersiz yazması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme ile böyle yazıyor artık diye biliyorum.
yasingunaydin Megapat Katılım 20 Haziran 2013 Mesajlar 675 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Bilimci 26 Mart 2023 #9 Aynı şeyi yaşıyorum. İlk defa katılmak istediğim bir sunucuda bu hatayı neden görürüm peki? Artı 0 Eksi
Clexarr Centipat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #10 yasingunaydin dedi: Aynı şeyi yaşıyorum. İlk defa katılmak istediğim bir sunucuda bu hatayı neden görürüm peki? Genişletmek için tıkla... Onu bende bilmiyorum kimse yanıt vermiyor. Artı 0 Eksi
yasingunaydin dedi: Aynı şeyi yaşıyorum. İlk defa katılmak istediğim bir sunucuda bu hatayı neden görürüm peki? Genişletmek için tıkla... Onu bende bilmiyorum kimse yanıt vermiyor.