Erteyl Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 Discord'da bir sunucuya girmeye çalıştığımda davet kabul edilemiyor diye bir hata alıyorum. Sebebi nedir?
Discord'da bir sunucuya girmeye çalıştığımda davet kabul edilemiyor diye bir hata alıyorum. Sebebi nedir?
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.483 Çözümler 9 27 Ocak 2023 #2 Erteyl dedi: Discord'da bir sunucuya girmeye çalıştığımda davet kabul edilemiyor diye bir hata alıyorum. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Yeni bir davet linki ile denediniz mi?
Erteyl dedi: Discord'da bir sunucuya girmeye çalıştığımda davet kabul edilemiyor diye bir hata alıyorum. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Yeni bir davet linki ile denediniz mi?
orem.d Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 632 Çözümler 8 27 Ocak 2023 #3 Erteyl dedi: Discord'da bir sunucuya girmeye çalıştığımda davet kabul edilemiyor diye bir hata alıyorum. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Davet linkinin süresi dolmuştur.
Erteyl dedi: Discord'da bir sunucuya girmeye çalıştığımda davet kabul edilemiyor diye bir hata alıyorum. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Davet linkinin süresi dolmuştur.
B Bloody Sword Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #4 Büyük ihtimalle davet linkinin süresi dolmuştur.Sunucunun sahibinden yeni bir link isteyip girebilirsiniz.
Büyük ihtimalle davet linkinin süresi dolmuştur.Sunucunun sahibinden yeni bir link isteyip girebilirsiniz.