GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Yer Fox River 6 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar normalde sadece discord gg olması gerek diye biliyorum ama biri bana böyle bir link attı ve tıkladım, sorun olur mu? Dosya Ekleri Screenshot_194.png 9 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar normalde sadece discord gg olması gerek diye biliyorum ama biri bana böyle bir link attı ve tıkladım, sorun olur mu?
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 6 Temmuz 2022 #2 GainEager dedi: Arkadaşlar normalde sadece discord gg olması gerek diye biliyorum ama biri bana böyle bir link attı ve tıkladım, sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Altında sunucunun davet şablonu gözükmesi lazım değil mi?
GainEager dedi: Arkadaşlar normalde sadece discord gg olması gerek diye biliyorum ama biri bana böyle bir link attı ve tıkladım, sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Altında sunucunun davet şablonu gözükmesi lazım değil mi?
Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 6 Temmuz 2022 #3 GainEager dedi: Arkadaşlar normalde sadece discord gg olması gerek diye biliyorum ama biri bana böyle bir link attı ve tıkladım, sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Normal. tii dedi: Altında sunucunun davet şablonu gözükmesi lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Gözüküyor zaten arkadaş orayı almamış.
GainEager dedi: Arkadaşlar normalde sadece discord gg olması gerek diye biliyorum ama biri bana böyle bir link attı ve tıkladım, sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Normal. tii dedi: Altında sunucunun davet şablonu gözükmesi lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Gözüküyor zaten arkadaş orayı almamış.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.469 Çözümler 28 6 Temmuz 2022 #4 GainEager dedi: Arkadaşlar normalde sadece discord gg olması gerek diye biliyorum ama biri bana böyle bir link attı ve tıkladım, sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam.
GainEager dedi: Arkadaşlar normalde sadece discord gg olması gerek diye biliyorum ama biri bana böyle bir link attı ve tıkladım, sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 6 Temmuz 2022 #5 Normal. Arkadaş direk sanırsam tarayıcı linkinden atmış.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.673 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #6 GainEager dedi: Arkadaşlar normalde sadece Discord GG olması gerek diye biliyorum ama biri bana böyle bir link attı ve tıkladım, sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bunda bir sorun yok.
GainEager dedi: Arkadaşlar normalde sadece Discord GG olması gerek diye biliyorum ama biri bana böyle bir link attı ve tıkladım, sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bunda bir sorun yok.