puussh Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 Resimde'de gördüğünüz gibi Discord 1 ay ücretsiz Nitro deneme hakkı sundu, sorum şu; Papara kartımla bunu aldıktan sonra herhangi bir para çeker mi? Aboneliği onaylandıktan hemen sonra iptal edeceğim.
Resimde'de gördüğünüz gibi Discord 1 ay ücretsiz Nitro deneme hakkı sundu, sorum şu; Papara kartımla bunu aldıktan sonra herhangi bir para çeker mi? Aboneliği onaylandıktan hemen sonra iptal edeceğim.
EgeSivil Picopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 296 Daha fazla Sistem Özellikleri Gskill ripjaws 3200mhz cl16 2x8 R5 5500 Rx6650xt dual oc Asus prime a320mcr2.0 Wd green 480gb Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #2 puussh dedi: Eki Görüntüle 1915215 Resimde'de gördüğünüz gibi Discord 1 ay ücretsiz Nitro deneme hakkı sundu, sorum şu; Papara kartımla bunu aldıktan sonra herhangi bir para çeker mi? Aboneliği onaylandıktan hemen sonra iptal edeceğim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla ücreteiz aboneligi almadan önce paea çekiyo sonra geri veriyo ama 1 ay sonra 70tl kesiyo .
puussh dedi: Eki Görüntüle 1915215 Resimde'de gördüğünüz gibi Discord 1 ay ücretsiz Nitro deneme hakkı sundu, sorum şu; Papara kartımla bunu aldıktan sonra herhangi bir para çeker mi? Aboneliği onaylandıktan hemen sonra iptal edeceğim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla ücreteiz aboneligi almadan önce paea çekiyo sonra geri veriyo ama 1 ay sonra 70tl kesiyo .
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 24 Ağustos 2023 #3 puussh dedi: Eki Görüntüle 1915215 Resimde'de gördüğünüz gibi Discord 1 ay ücretsiz Nitro deneme hakkı sundu, sorum şu; Papara kartımla bunu aldıktan sonra herhangi bir para çeker mi? Aboneliği onaylandıktan hemen sonra iptal edeceğim. Genişletmek için tıkla... 10,15 lira mı ne çekiyordu artık ne kadar çekiyor bilmiyorum sonra iade ediyorlar parayı, para çekmezse vermiyor Nitro'yu.
puussh dedi: Eki Görüntüle 1915215 Resimde'de gördüğünüz gibi Discord 1 ay ücretsiz Nitro deneme hakkı sundu, sorum şu; Papara kartımla bunu aldıktan sonra herhangi bir para çeker mi? Aboneliği onaylandıktan hemen sonra iptal edeceğim. Genişletmek için tıkla... 10,15 lira mı ne çekiyordu artık ne kadar çekiyor bilmiyorum sonra iade ediyorlar parayı, para çekmezse vermiyor Nitro'yu.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 24 Ağustos 2023 #4 Deneme için 1 dolar çekip geri yatırıyor olması lazım.
Mearty Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 903 Çözümler 3 24 Ağustos 2023 #5 Kontrol için 18,36TL çekilip bir gün sonra iade ediliyor. Papara'n varsa anında iade alıyorsun.
puussh Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #6 Mearty dedi: Kontrol için 18, 36TL çekilip bir gün sonra iade ediliyor. Papara'n varsa anında iade alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Az önce aldım ama para çekmedi ve üyeliği'de verdi yanlış bir şey mi yaptım?
Mearty dedi: Kontrol için 18, 36TL çekilip bir gün sonra iade ediliyor. Papara'n varsa anında iade alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Az önce aldım ama para çekmedi ve üyeliği'de verdi yanlış bir şey mi yaptım?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 24 Ağustos 2023 #7 puussh dedi: Az önce aldım ama para çekmedi ve üyeliği'de verdi yanlış bir şey mi yaptım? Genişletmek için tıkla... Normalde çeker ama çekmediyse de sorun yok. Üyeliği de vermiş zaten neyi yanlış yapabilirsin ki?
puussh dedi: Az önce aldım ama para çekmedi ve üyeliği'de verdi yanlış bir şey mi yaptım? Genişletmek için tıkla... Normalde çeker ama çekmediyse de sorun yok. Üyeliği de vermiş zaten neyi yanlış yapabilirsin ki?
Mearty Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 903 Çözümler 3 24 Ağustos 2023 #8 puussh dedi: Az önce aldım ama para çekmedi ve üyeliği'de verdi yanlış bir şey mi yaptım? Genişletmek için tıkla... Bir şey söyleyemem hiç yaşamadım. Problem olacağını sanmıyorum. Üyeliğinizi sonlandırmayı unutmayın. 75 çeker sonra unutursanız.
puussh dedi: Az önce aldım ama para çekmedi ve üyeliği'de verdi yanlış bir şey mi yaptım? Genişletmek için tıkla... Bir şey söyleyemem hiç yaşamadım. Problem olacağını sanmıyorum. Üyeliğinizi sonlandırmayı unutmayın. 75 çeker sonra unutursanız.