Discord destek cevap vermiyor

Panchion

Hectopat
Yer
İzmir
Birisi beni "bu kişi Discord'u kullanmak için çok küçük" seçeneğinden reportlamış. Şakasına 9 yaşındayım yazmıştım hesabım devre dışı bırakıldı, Discord'a kimliğimi yüzümü bir kağıda Discord hesabımın adını yazıp hepsini bir fotoğrafta attım ve cevap bekliyorum. 2 gün olmasına rağmen cevap gelmedi bazılarına hiç cevap vermiyorlarmış, Discord Support'u çok kötü.

Baktıkları herhangi bir gün var mı diye yazmıştım veya benim gibi bir durumda olanlara kaç gün içerisinde bakıldığını merak etmiştim.

Baktıkları herhangi bir gün var mı diye yazmıştım veya benim gibi bir durumda olanlara kaç gün içerisinde bakıldığını merak etmiştim.
Normalde 7/24 hizmet vermeleri lazım ama ikinci bir şirkete para karşılığı destek işini yaptırıyor Discord. Belli bir gün de yok. Ticket'ına 1 aydır veya 1 aydan fazla cevap alamayanlar da var. Tamamen şansa bağlı.

Hocam bu yas numaralarına kanmayın diyeceğim de kendiniz yazmışsınız. Acımazlar reportlarlar saka da yapsan.

1 sene önce yazmıştım bu report sistemi yoktu diye hatırlıyorum.
Yine vardı. Banlıyorlardı ama Discord kendi şirketindeki adamlara yaptırıyordu bu işleri. Önceki mesajda da dediğim gibi, başka bir şirkete verdi para ödeyerek onlar da Discord çalışanları gibi geçmişini falan incelemiyor. Direkt gördüğü gibi 13 numarasından küçük numarayı ban atıyor.

bende kendi hesabımı kaybettim bugün.
Giriş bilgileri geçersiz diyor şifreyi unuttum'a tıklayınca da e-posta geçersiz yazıyor anlamadım şimdi hesabım devre dışı da bırakılmadı bırakılsa e-postadan mesaj gelirdi öyle bir durum da yok resmen hesap görünmez oldu yardım edebilir misiniz?
rozetlerime üzülüyorum

O konuda yardım edeceklerini sanmıyorum.

Hocam aynı durumdayım. Bir aydan sonra hesap silinmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…