Selam, çoğunuz Discord supportunun ne kadar berbat olduğunu ve kafalarına buyruk şekilde banları kaldırıp attıklarını biliyorsunuzdur. 13 yaşından büyük bir bireyim, hatta direkt reşitim. Discord'daki mesaj düzenleme bugı ile hesabım banlatıldı, reşit olduğum için kafaya takmadım ve benden istenen fotoğraf ile ticket açtım. Ticketı 2 ayrı moderatör ve bir de nelly adındaki Discord botu üstlendi ve kontrolden geçirdiler. Hiçbir bilgi verilmeden ticket çözüldü olarak işaretlendi ve bende hesabın açıldığını düşünerek girmeye çalıştım fakat hesap hala aktive olmamıştı. Bir önceki ticketı umursamadıklarından mı yoksa başka bir nedenden mi açmadıklarını sormak adına bir ticket açtım ve ticketı nelly adındaki bot üstlendi, ticket yine "solved" olarak işaretlendi. En son olarak son bir ticket açtım ve şu an ticketa bakılmasını bekliyorum. Siz siz olun bu tarz mesaj düzenleme olaylarını yemeyin. Discord'un supportunun ne kadar kötü olduğunun ayrı bir kanıtı bu.
Kimliğimde fotoğraf vardı, Discord usernameimin yazılı olduğu bir kağıtı elimde tutuyordum ve kimlik bilgilerimdeki doğum tarihim ve vesikalık fotoğrafım tam netlikte görünüyordu, yüzümde tabii ki. Büyük ihtimalle hesap açılmayacak, Reddit veya Discord communityde bir topic açıp hesabı açtırmaya çalışacağım. Discord gibi bir firmanın mesajın ilk kayıtlı değil 2. veya 3. haline bakması ve buna göre yargı yapabilmesi komik gerçekten. Support'un kendisini saymıyorum dahi...
Bu arada bildiğim kadarıyla ticketlara sürekli botun bakması ya ticket banı yenildiğinin ya da ilk ticketa tekrar bakılacağı anlamına geliyor.
Hiç kafaya takılacak bir konu değil fakat Discord Support'u ile çok sorun yaşadım ve birçok hesabım haksız yere kapatıldı. Ayrıca reşit olmama ve gerekli belgeleri sunmama rağmen ilgilenilmemesi ayrı bir can sıktı.
Ticket ID kısımları önemli mi değil mi bilmediğimden karalı.
Kimliğimde fotoğraf vardı, Discord usernameimin yazılı olduğu bir kağıtı elimde tutuyordum ve kimlik bilgilerimdeki doğum tarihim ve vesikalık fotoğrafım tam netlikte görünüyordu, yüzümde tabii ki. Büyük ihtimalle hesap açılmayacak, Reddit veya Discord communityde bir topic açıp hesabı açtırmaya çalışacağım. Discord gibi bir firmanın mesajın ilk kayıtlı değil 2. veya 3. haline bakması ve buna göre yargı yapabilmesi komik gerçekten. Support'un kendisini saymıyorum dahi...
Bu arada bildiğim kadarıyla ticketlara sürekli botun bakması ya ticket banı yenildiğinin ya da ilk ticketa tekrar bakılacağı anlamına geliyor.
Hiç kafaya takılacak bir konu değil fakat Discord Support'u ile çok sorun yaşadım ve birçok hesabım haksız yere kapatıldı. Ayrıca reşit olmama ve gerekli belgeleri sunmama rağmen ilgilenilmemesi ayrı bir can sıktı.
Ticket ID kısımları önemli mi değil mi bilmediğimden karalı.