Discord destek ekibi ne zaman geri döner?

Dönmüyorlar binlerce kişi banlandı ve dönmeyeceklerdir kurallar katı tabii.

Nolduğunu anlayamadım. Tane tane açıklar mısın?

Nolduğunu anlayamadım. Tane tane açıklar mısın?

Usta eğer karşındaki 13'ten küçük bir sayı söylerse sana cevap olarak sen söylediğini düzenle yapıp yaşın kaç gibi bir soru soruyon ve bildirip o kişiyi banlayabiliyorsun.

Usta eğer karşındaki 13'ten küçük bir sayı söylerse sana cevap olarak sen söylediğini düzenle yapıp yaşın kaç gibi bir soru soruyon ve bildirip o kişiyi banlayabiliyorsun.

Nasil acilmiyor bilmiyorsaniz bari konusmayin kardesim aynisi oldu 5 gunde açıldı hesabım geri.

1 ay içinde gelmesi imkansız. 2.haftanin sonunda hesap veri tabanından siliniyor?
O dediğiniz süre 2 hafta değil 1 aydır. 2. olarakta 1 ay sonrada cevap gelebilir, 28 gün sonra cevap verdikleri oldu bana.

Merhaba, Discord hesabım benim bir arkadaşa yaşımı yanlış yazdım. Küsünce o da mesajı reportladı destek ekibine. Mesaj attım 4. gün hala dönen yok.

Aynısı kuzenime oldu kimliğinizin fotoğrafını çekip yollarsanız ve şikayetinizi yazarsanız 2 hafta içerisinde açarlar.

Banınız açılmayacak. Dönüş tahminen bot dönecek. Destekleri gayet iyi ama bu sebepten ban yediyseniz açılmayaca
Bu sebepten ban yiyincede kimlikle onaylatırsanız açıyorlar.

Arkadaşlar bu Discord #'li kullanıcı adını nasıl kaldırıyoruz? Ben de yeni kullanıcı adına geçmek istiyorum ama bulamadım.

Bende destek açtım 1 hafta sonra cevap verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…