Discord destek ekibi ne zaman geri döner?

Bu durumun aynısı başıma geldi ve Discord destek ekibine elimde T.C. Kimlik kartım ile birlikte fotoğraf çekip atmıştım sorunsuz bir şekilde açıldı ve tekrarlanmayacağını söylediler.

Aynısını bu sabah uynadığımda Gmail'e mesaj geldiğini gördüm hesap kapatıldı diye.
Kimliğimin olduğu yüzüm olduğu ve kullanıcı adımın olduğu bir selfie attım hala yanıt bekliyorum.

Aynısını bu sabah uynadığımda Gmail'e mesaj geldiğini gördüm hesap kapatıldı diye.
Kimliğimin olduğu yüzüm olduğu ve kullanıcı adımın olduğu bir selfie attım hala yanıt bekliyorum.

Düzelecektir elbet sabredin her şey bir anda istediğimiz gibi olmuyor maalesef. Discord Destek Ekibi gayet iyi çalışıyor abartılara inanmayın.

Düzelecektir elbet sabredin her şey bir anda istediğimiz gibi olmuyor maalesef. Discord destek ekibi gayet iyi çalışıyor abartılara inanmayın.

Size ne kadar sürede dönmüşlerdi kimlik fotoğrafını atınca?

Düzelecektir elbet sabredin her şey bir anda istediğimiz gibi olmuyor maalesef. Discord destek ekibi gayet iyi çalışıyor abartılara inanmayın.

Böyle bir mail aldım 11 saat önce. Dönüş yaparlar mı?

Son düzenleme:
Discord hesabının silinme süresi 14 gün.
O dediğiniz süre siz kapatırsanız 2 haftadır ama Discord tarafından kapatılırsa 1 ay sürüyor. Örnek Toasty'nin hesabının kapatılması.

Yok öyle bir şey yanlış biliyorsun, hesabı engelliyorlar dostum geri açacaklardır sabırlı ol biraz.
teşekkür ederim içimdeki şüpheleri giderdiniz. Umarım hesabımı açarlar beklemedeyim.

O dediğiniz süre siz kapatırsanız 2 haftadır ama Discord tarafından kapatılırsa 1 ay sürüyor. Örnek Toasty'nin hesabının kapatılması.

Sorma, ona da yazık oldu yıllarca verdiği emeği bir kalem de silebiliyorlar dikkatli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…