Discord destek talebine cevap vermiyor

muzzy21

Hectopat
Daha fazla  
Dün aboneliği kapatmayı unuttuğum için sabah saat 11 civarı kartımdan 75 TL çekmişti yarım saat sonra aboneliği iptal ettirip destek talebi göndermiştim ama hala cevap gelmedi. Bugün yaklaşık 3 saat önce bir tane daha gönderdim ama hala bakmadılar. Sadece şöyle bir mail gönderdiler.

Dosya Ekleri

• IMG_20240311_192907.jpg
    IMG_20240311_192907.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 158
Dün aboneliği kapatmayı unuttuğum için sabah saat 11 civarı kartımdan 75 TL çekmişti yarım saat sonra aboneliği iptal ettirip destek talebi göndermiştim ama hala cevap gelmedi. Bugün yaklaşık 3 saat önce bir tane daha gönderdim ama hala bakmadılar. Sadece şöyle bir mail gönderdiler.
1 hafta fln beklemen lazım robot değillerki 7/24 aktif kalsınlar

benimkini bir ayda cevapladilar

Hocam sabırdan değil de 1 hafta geçtikten sonra iade etmezler diye korkuyorum. Bir de oyunda bir skin alacaktımda 1 yarına kalkıyor skin maalesef. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

3 bin kişilik sunucum bulunan hesabı asılsız sebepten kapattılar 3 gün önce. Ben de 3 gündür bekliyorum dostum. Rezil bir şey ama durum böyle.

Bir cevap geldi mi? Geldiyse ne zaman geldi?
Açtıktan 15 gün sonra kısaca "açmayacağız" şeklinde bir cevap verdiler. En azından kapatılmasına sebebiyet veren mesajın belirtilmesini beklerdim. Cevabın ardından talep "çözüldü" olarak güncellenmişti. Ben de tekrardan aynı talebe itiraz yazısı yazarak açtım fakat bu sefer hiçbir cevap vermeden "çözüldü" olarak işaretlediler.

Yani Discord Türkiye ekibinin asla yanlış bir işlemi olmaz, buna itiraz hakkın da yok (!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı