FreeLooper Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 526 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Discord CTRL + Shift + I denedim, CTRL + Shift + I basıyorum fakat hiçbir türlü açamıyorum. Nasıl açacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2024
Discord CTRL + Shift + I denedim, CTRL + Shift + I basıyorum fakat hiçbir türlü açamıyorum. Nasıl açacağım?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #2 FreeLooper dedi: Discord CTRL + Shift + I denedim, CTRL + Shift + I basıyorum fakat hiçbir türlü açamıyorum. Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Uygulamada deniyorsan olmaz zaten, web üzerinden denemen lazım, (en azından benim uygulamada olmadı, muhtemelen web tabanlı) Artı 0 Eksi
FreeLooper dedi: Discord CTRL + Shift + I denedim, CTRL + Shift + I basıyorum fakat hiçbir türlü açamıyorum. Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Uygulamada deniyorsan olmaz zaten, web üzerinden denemen lazım, (en azından benim uygulamada olmadı, muhtemelen web tabanlı)
O ocaloguzkaan Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 Şuna bir bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Şuna bir bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et