goktugvv Femtopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #1 Arkadaşımın dinlediği müzik olsun her şey bana geliyor ama benimkiler ona gitmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2022
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.089 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #2 goktugvv dedi: Arkadaşımın dinlediği müzik olsun her şey bana geliyor ama benimkiler ona gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani açıklar mısın? Artı 0 Eksi
goktugvv dedi: Arkadaşımın dinlediği müzik olsun her şey bana geliyor ama benimkiler ona gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani açıklar mısın?
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.668 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #3 goktugvv dedi: Arkadaşımın dinlediği müzik olsun her şey bana geliyor ama benimkiler ona gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Spotify kullanıyorsun gitmesi için. Onu nasıl aktifleştiricem diye soruyorsan Discord>ayarlar>Bağlantılar oradan spotify'a bas ve ekle Artı 0 Eksi
goktugvv dedi: Arkadaşımın dinlediği müzik olsun her şey bana geliyor ama benimkiler ona gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Spotify kullanıyorsun gitmesi için. Onu nasıl aktifleştiricem diye soruyorsan Discord>ayarlar>Bağlantılar oradan spotify'a bas ve ekle
KS KS goktugvv Femtopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #4 bbnoS dedi: Spotify kullanıyorsun gitmesi için. Onu nasıl aktifleştiricem diye soruyorsan Discord>ayarlar>Bağlantılar oradan spotify'a bas ve ekle Genişletmek için tıkla... Quadranil1 dedi: Nasıl yani açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... ben müzik açınca müzüğin sesi konuştugum arkadaşıma gitmesini istiyorum Artı 0 Eksi
bbnoS dedi: Spotify kullanıyorsun gitmesi için. Onu nasıl aktifleştiricem diye soruyorsan Discord>ayarlar>Bağlantılar oradan spotify'a bas ve ekle Genişletmek için tıkla... Quadranil1 dedi: Nasıl yani açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... ben müzik açınca müzüğin sesi konuştugum arkadaşıma gitmesini istiyorum
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.105 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #5 goktugvv dedi: Ben müzik açınca müziğin sesi konuştuğum arkadaşıma gitmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun için bir sunucuda müzik botu kullanabilirsiniz. Farklı bir çözüm, arkadaşınızın Spotify Premium üyeliği var ise Discord durumunuzdan sizle beraber dinleyebilir. Artı 0 Eksi
goktugvv dedi: Ben müzik açınca müziğin sesi konuştuğum arkadaşıma gitmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun için bir sunucuda müzik botu kullanabilirsiniz. Farklı bir çözüm, arkadaşınızın Spotify Premium üyeliği var ise Discord durumunuzdan sizle beraber dinleyebilir.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 30 Nisan 2022 #6 Windows 10/11 için; Windows + R kısayolu ile Çalıştır programını aktif hale getirin. * Ardından arama kısmına “mmsys.cpl” yazın Çıkan sekmedeki boşluğa sağ tıklayın ve “Devre dışı bırakılan cihazları göster” seçeneğini seçin. En alttaki Stereo Mix’e sağ tıklayıp aktif hale getirseniz sorun düzelecektir. Artı 0 Eksi
Windows 10/11 için; Windows + R kısayolu ile Çalıştır programını aktif hale getirin. * Ardından arama kısmına “mmsys.cpl” yazın Çıkan sekmedeki boşluğa sağ tıklayın ve “Devre dışı bırakılan cihazları göster” seçeneğini seçin. En alttaki Stereo Mix’e sağ tıklayıp aktif hale getirseniz sorun düzelecektir.