erto1337 Femtopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #1 Selam, 2 gün önce arkadaşımla beraber kendi aramızda spamlaşıyorduk. Acaba bunu Discord ban sebebi olarak sayar mı?
Selam, 2 gün önce arkadaşımla beraber kendi aramızda spamlaşıyorduk. Acaba bunu Discord ban sebebi olarak sayar mı?
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 31 Aralık 2022 #2 erto1337 dedi: Selam, 2 gün önce arkadaşımla beraber kendi aramızda spamlaşıyorduk. Acaba bunu Discord ban sebebi olarak sayar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır spam illegal bir şey değil ise.
erto1337 dedi: Selam, 2 gün önce arkadaşımla beraber kendi aramızda spamlaşıyorduk. Acaba bunu Discord ban sebebi olarak sayar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır spam illegal bir şey değil ise.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 31 Aralık 2022 #3 erto1337 dedi: Selam, 2 gün önce arkadaşımla beraber kendi aramızda spamlaşıyorduk. Acaba bunu Discord ban sebebi olarak sayar mı? Genişletmek için tıkla... Seni reportlamadıysa olmaz ama böyle bir şey olmaz gibi en kötü arkadaşın seni engeller
erto1337 dedi: Selam, 2 gün önce arkadaşımla beraber kendi aramızda spamlaşıyorduk. Acaba bunu Discord ban sebebi olarak sayar mı? Genişletmek için tıkla... Seni reportlamadıysa olmaz ama böyle bir şey olmaz gibi en kötü arkadaşın seni engeller
erto1337 Femtopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #4 Dubreuil dedi: Seni reportlamadıysa olmaz ama böyle bir şey olmaz gibi en kötü arkadaşın seni engeller Genişletmek için tıkla... hayır arkadasım bana bende arkadasıma atıyordum bi nevi sakalasıyorduk ama iş biraz ciddiye bindi diyebilirim
Dubreuil dedi: Seni reportlamadıysa olmaz ama böyle bir şey olmaz gibi en kötü arkadaşın seni engeller Genişletmek için tıkla... hayır arkadasım bana bende arkadasıma atıyordum bi nevi sakalasıyorduk ama iş biraz ciddiye bindi diyebilirim