D dnzozer20 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 121 Çözümler 1 23 Ocak 2024 #1 Discord üzerinden arkadaşıma attığım tüm mesajlarımı silmek istiyorum bir yolu veya bir kodu var mıdır?
Discord üzerinden arkadaşıma attığım tüm mesajlarımı silmek istiyorum bir yolu veya bir kodu var mıdır?
TechnoMan19 Femtopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 dnzozer20 dedi: Discord üzerinden arkadaşıma attığım tüm mesajlarımı silmek istiyorum bir yolu veya bir kodu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Discord'dan tüm mesajları silmek diye bir seçenek yok ama Auto hotkey yazılımı ile macro atayabilirsiniz. Eğer betterdiscord kullanıyorsanız eklentiler var ancak hesabınız ban yiyebilir sorumluluk kabul etmiyorum.
dnzozer20 dedi: Discord üzerinden arkadaşıma attığım tüm mesajlarımı silmek istiyorum bir yolu veya bir kodu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Discord'dan tüm mesajları silmek diye bir seçenek yok ama Auto hotkey yazılımı ile macro atayabilirsiniz. Eğer betterdiscord kullanıyorsanız eklentiler var ancak hesabınız ban yiyebilir sorumluluk kabul etmiyorum.
D dnzozer20 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 121 Çözümler 1 23 Ocak 2024 #3 TechnoMan19 dedi: Discord'dan tüm mesajları silmek diye bir seçenek yok ama Auto hotkey yazılımı ile macro atayabilirsiniz. Eğer betterdiscord kullanıyorsanız eklentiler var ancak hesabınız ban yiyebilir sorumluluk kabul etmiyorum. Genişletmek için tıkla... İlkini nasıl yapabileceğimiz hakkında bir bilginiz var mı?
TechnoMan19 dedi: Discord'dan tüm mesajları silmek diye bir seçenek yok ama Auto hotkey yazılımı ile macro atayabilirsiniz. Eğer betterdiscord kullanıyorsanız eklentiler var ancak hesabınız ban yiyebilir sorumluluk kabul etmiyorum. Genişletmek için tıkla... İlkini nasıl yapabileceğimiz hakkında bir bilginiz var mı?
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.700 Çözümler 3 23 Ocak 2024 #4 İnternette toplu bir şekilde mesaj silme kodları var.
D dnzozer20 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 121 Çözümler 1 22 Haziran 2025 #5 Undiscord eklentisiyle yapılabiliyor, çözüldü.