hermus_c Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 317 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL I3 14100F RTX 4060-500GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci-Kaynakçı 18 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar Discord starting yazısında kalıyor. Güvenli internet kapalı ve Google DNS ile bağlanıyorum.
Arkadaşlar Discord starting yazısında kalıyor. Güvenli internet kapalı ve Google DNS ile bağlanıyorum.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.479 Çözümler 27 Yer İstanbul 18 Mayıs 2025 #2 hermus_c dedi: Arkadaşlar Discord starting yazısında kalıyor. Güvenli internet kapalı ve Google DNS ile bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... DNS'ler erişim engelini kaldıramaz. DPI ile DNS'i karıştırdınız sanırsam. İnternetten DPI ile Discord nasıl açılır gibi kavramları aratıp çözümlerine bakın. Artı 0 Eksi
hermus_c dedi: Arkadaşlar Discord starting yazısında kalıyor. Güvenli internet kapalı ve Google DNS ile bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... DNS'ler erişim engelini kaldıramaz. DPI ile DNS'i karıştırdınız sanırsam. İnternetten DPI ile Discord nasıl açılır gibi kavramları aratıp çözümlerine bakın.