Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.404 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar maalesef bugün bir Android rehberi ile karşınızda değilim. Discord IP doğrulama maili Yandex mailime gelmiyor.
Merhaba arkadaşlar maalesef bugün bir Android rehberi ile karşınızda değilim. Discord IP doğrulama maili Yandex mailime gelmiyor.
Çözüm Sxinar 12 Şubat 2024 Arkadaşları Discord tabanlı bir sorunmuş. Destek ile çözdüm. Hemen de çözdüler.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar maalesef bugün bir Android rehberi ile karşınızda değilim. Discord IP doğrulama maili Yandex mailime gelmiyor. Genişletmek için tıkla... E-postayı Discord'a doğru girdiğine emin misin? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar maalesef bugün bir Android rehberi ile karşınızda değilim. Discord IP doğrulama maili Yandex mailime gelmiyor. Genişletmek için tıkla... E-postayı Discord'a doğru girdiğine emin misin?
Aziz Lucifer Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 1 Yer Belarus Minsk 11 Şubat 2024 #3 Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar maalesef bugün bir Android rehberi ile karşınızda değilim. Discord IP doğrulama maili Yandex mailime gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Spam kutularını varsa gereksiz klasörlerine bakın. Discorda e postayi doğru yazdığınıza emin olun. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar maalesef bugün bir Android rehberi ile karşınızda değilim. Discord IP doğrulama maili Yandex mailime gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Spam kutularını varsa gereksiz klasörlerine bakın. Discorda e postayi doğru yazdığınıza emin olun.
KS KS Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.404 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 Ali_Toprak dedi: E-postayı Discord'a doğru girdiğine emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten mail yanlış diye birşey demedim düzgün okursanız. Discord şifre değiştirme ve ip doğrulama mail göndermiyor. Aziz Lucifer dedi: Spam kutularını varsa gereksiz klasörlerine bakın. Discorda e postayi doğru yazdığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... Oralara bakmadan bu konuyu açmazdım. Silinen üye dedi: Evet. Zaten mail yanlış diye birşey demedim düzgün okursanız. Discord şifre değiştirme ve ip doğrulama mail göndermiyor. Oralara bakmadan bu konuyu açmazdım. Genişletmek için tıkla... Doğrulama maili 7 saat sonra gelen de olmuş. Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: E-postayı Discord'a doğru girdiğine emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten mail yanlış diye birşey demedim düzgün okursanız. Discord şifre değiştirme ve ip doğrulama mail göndermiyor. Aziz Lucifer dedi: Spam kutularını varsa gereksiz klasörlerine bakın. Discorda e postayi doğru yazdığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... Oralara bakmadan bu konuyu açmazdım. Silinen üye dedi: Evet. Zaten mail yanlış diye birşey demedim düzgün okursanız. Discord şifre değiştirme ve ip doğrulama mail göndermiyor. Oralara bakmadan bu konuyu açmazdım. Genişletmek için tıkla... Doğrulama maili 7 saat sonra gelen de olmuş.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #5 Discord destek ile iletişime geç. LoopStack forumdan yazdım, bak. Artı 0 Eksi
KS KS Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.404 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #6 Arkadaşları Discord tabanlı bir sorunmuş. Destek ile çözdüm. Hemen de çözdüler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2024 Artı 0 Eksi Çözüm