Discord dolancırıcılarına dikkat

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhabalar. Bugün bir adam bana arkadaşlık isteği attı.
Yazdığı mesaj tam olarak:

"Okay, I have read your requirements carefully and understood that, you are looking to M******** N*** I feel like I have an excellent combination of skills to provide you with the exact service what you’re looking for. This job seems like the absolute perfect fit for me. I have a vastly experience in Discord Server development . I can do proper Discord Management like- - Discord Marketing - Growth organically via Twitter and Discord. - Discord Server Promotion - NFT Discord Promote - Twitter Marketing - Organic member growth - NFT Marketing If you consider me for this job, I’ll try to provide my best service for this project. I’m a professional, so I can make sure you about my work quality. Also I’m honest at my duty. Best regards M******** N***"

Zaten spam olarak işaretliydi. Lütfen bu tarz dolandırıcılara kanmayın.

Dolandırıcı.JPG

Tamam, gereksinimlerinizi dikkatlice okudum ve anladım ki, M******** N***'ye bakıyorsunuz, size aradığınız hizmeti tam olarak sunmak için mükemmel bir beceri kombinasyonuna sahip olduğumu hissediyorum. Bu iş benim için kesinlikle mükemmel bir uyum gibi görünüyor.

Discord Sunucusu geliştirme konusunda geniş bir deneyime sahibim. Uygun Discord Yönetimi yapabilirim-

- Discord Pazarlaması
- Twitter ve Discord üzerinden organik olarak büyüme.
- Discord Sunucu Promosyonu
- NFT Discord Tanıtımı
- Twitter Pazarlama
- Organik üye büyümesi
- NFT Pazarlama

Beni bu iş için düşünürseniz, bu proje için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Ben bir profesyonelim, bu yüzden iş kalitemden emin olabilirim. Ayrıca görevimde dürüstüm.

Saygılarımla
M******** N***

İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Merhabalar. Bugün bir adam bana arkadaşlık isteği attı.
Yazdığı mesaj tam olarak:

"Okay, I have read your requirements carefully and understood that, you are looking to M******** N*** I feel like I have an excellent combination of skills to provide you with the exact service what you're looking for. This job seems like the absolute perfect fit for me. I have a vastly Experience'in Discord Server development. I can do proper Discord Management like- - Discord Marketing - Growth organically VIA Twitter and Discord. - Discord Server Promotion - NFT Discord Promote - Twitter Marketing - Organic member growth - NFT Marketing If you consider me for this job, I'll try to provide my best service for this project. I'm a Professional, so I can make sure you about my work quality. Also I'm honest at my duty. Best regards M******** N***"

Zaten spam olarak işaretliydi. Lütfen bu tarz dolandırıcılara kanmayın.

Eki Görüntüle 1307926

İyi akşamlar.

Hocam, Discord botlarından ve kullanıcılarından beklendik şeyler. Nitro ve Bitcoin vs. dolandırıcılığı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar neyse de link üzerinden hesaptaki herkese mesaj attıran virüs çok kötüydü. Discord'un bugüne kadar gördüğü en iğrenç virus diyebilirim.

Neyse ki Discord kullanmıyorum.
Discord en çok soyaleşebileceğiniz platformdur öneririm.

Hocam asosyal veya yaşlı değilim o yönden sıkıntım yok 😊 ama fazla sosyalliğin bana yararı olmuyor aksine zararı oluyor. Eski TS3 kullanıcılarındanım.(şu an onu da kullanmıyorum) Discord gibi Telegram, bip, WhatsApp bunları da denedim. Ancak gerçekten samimi muhabbeti bulamadığım yerden direkt bağlantıyı kesiyorum. İşi düşenin değil de gerçekten iki lafın belini kıralım bir şeyler hakkında konuşalım dersem yüklüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı