Discord dolandırıcısına denk geldim

Makaleler
5
Yer
Yıldız Teknik Üniversitesi
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG G733PZ
Meslek
Öğrenci
Evet tam şu an bir dolandırıcı bana yazıyor, muhtemelen Türk çünkü Yusuf kayaalp sunucusunda var ben de onu işleteyim bari. Bir de DC rumuzumla aynı olduğu için benim hesabımı atıyor. Benden kaçmaz, sizde inanmayın, dolandırılmayın.

Skin dolandırıcılığı. Uygunsuz olmasa bir fotoğraf atardım "ona atın" diye ama, neyse .

Türk olduğunu sanmıyorum hocam. Türk sunuculara giriyorlar ve kandırmaya çalışıyorlar. Böyle yapan binlerce kişi var, her gün saat 03:00-04:00 arasında mesaj atıyorlar. Ve sitelerin hepsi sahte.

Discord'da size İngilizce mesaj yazan birini gördüğünüz an kaçın zaten. Çünkü %99 ihtimalle dolandırıcıdır.

Discord'da size İngilizce mesaj yazan birini gördüğünüz an kaçın zaten. Çünkü %99 ihtimalle dolandırıcıdır.
Bir ara "nude" fotoğrafları atıp sunucularına davet eden kadınlar vardı. Onlar bitti mi? Devam ediyorlar mı?

Türk olduğunu sanmıyorum hocam. Türk sunuculara giriyorlar ve kandırmaya çalışıyorlar. Böyle yapan binlerce kişi var, her gün saat 03:00-04:00 arasında mesaj atıyorlar. Ve sitelerin hepsi sahte.
Sitelerine girip küfürlü isim ve şifreyle giriş yapmak istiyorum ama İP adresim gider diye korkuyorum

Mesajların URL'si ile birlikte Discord'a atın hocam. Onlar ilgilenir ama böyle olaylar her gün binlerce kez gerçekleştiğinde uğraşmak istemezsiniz. Birini banlarla diğeri gelir.

Bir ara "nude" fotoğrafları atıp sunucularına davet eden kadınlar vardı. Onlar bitti mi? Devam ediyorlar mı?
Bu konularla aram pek olmadığı için ilk defa sizden duydum, ama sazan avı için güzel yöntemmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…