Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 19 Temmuz 2021 #11 377660 dedi: Bir ara "nude" fotoğrafları atıp sunucularına davet eden kadınlar vardı. Onlar bitti mi? Devam ediyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Birisi bana 5 invite = nude yazmıştı özelden.
377660 dedi: Bir ara "nude" fotoğrafları atıp sunucularına davet eden kadınlar vardı. Onlar bitti mi? Devam ediyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Birisi bana 5 invite = nude yazmıştı özelden.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 19 Temmuz 2021 #12 Rivadex dedi: Bu konularla aram pek olmadığı için ilk defa sizden duydum, ama sazan avı için güzel yöntemmiş. Genişletmek için tıkla... 1 günde 50 kadın yazıyordu. Siz düşünün .
Rivadex dedi: Bu konularla aram pek olmadığı için ilk defa sizden duydum, ama sazan avı için güzel yöntemmiş. Genişletmek için tıkla... 1 günde 50 kadın yazıyordu. Siz düşünün .
T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 19 Temmuz 2021 #13 377660 dedi: Bir ara "nude" fotoğrafları atıp sunucularına davet eden kadınlar vardı. Onlar bitti mi? Devam ediyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Ara ara hala denk geliyoruz. Kayısı mıydı şeftali miydi her neyse o tarz emojiler falan da atıyorlar.
377660 dedi: Bir ara "nude" fotoğrafları atıp sunucularına davet eden kadınlar vardı. Onlar bitti mi? Devam ediyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Ara ara hala denk geliyoruz. Kayısı mıydı şeftali miydi her neyse o tarz emojiler falan da atıyorlar.
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 19 Temmuz 2021 #14 Ben direk özel mesaj ve arkadaşlık isteklerini kapatıyorum. Zamanında iyi tokatladıkları için ders aldım artık...
Ben direk özel mesaj ve arkadaşlık isteklerini kapatıyorum. Zamanında iyi tokatladıkları için ders aldım artık...
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 19 Temmuz 2021 #15 Benim arkadaşın hesabını ele geçirmişlerdi böyle. Ben de ele geçirilen hesabı ele geçirip ele geçiren adamın hesabını ele geçirmiştim.
Benim arkadaşın hesabını ele geçirmişlerdi böyle. Ben de ele geçirilen hesabı ele geçirip ele geçiren adamın hesabını ele geçirmiştim.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 19 Temmuz 2021 #16 377660 dedi: Bir ara "nude" fotoğrafları atıp sunucularına davet eden kadınlar vardı. Onlar bitti mi? Devam ediyorlar mı? Genişletmek için tıkla... 3 davete ünlü kadınların 10 dolara abone sattıkları sitedeki video ve fotoğrafları veriyorlar
377660 dedi: Bir ara "nude" fotoğrafları atıp sunucularına davet eden kadınlar vardı. Onlar bitti mi? Devam ediyorlar mı? Genişletmek için tıkla... 3 davete ünlü kadınların 10 dolara abone sattıkları sitedeki video ve fotoğrafları veriyorlar
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 19 Temmuz 2021 #17 kade dedi: Benim arkadaşın hesabını ele geçirmişlerdi böyle. Ben de ele geçirilen hesabı ele geçirip ele geçiren adamın hesabını ele geçirmiştim. Genişletmek için tıkla... Maşallahınız var hocam, bu zekayla Anonymous'u bile hacklersiniz Kendi tuzağına düşen dolandırıcıyı da ilk defa görüyorum
kade dedi: Benim arkadaşın hesabını ele geçirmişlerdi böyle. Ben de ele geçirilen hesabı ele geçirip ele geçiren adamın hesabını ele geçirmiştim. Genişletmek için tıkla... Maşallahınız var hocam, bu zekayla Anonymous'u bile hacklersiniz Kendi tuzağına düşen dolandırıcıyı da ilk defa görüyorum
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 19 Temmuz 2021 #18 Çok normal Discord'da her tür dolandırıcılık mevcut bilmeyenler için söyleyim yok owo kasma için program yok bunun için program diyenlere kanmayın indirmeyin yani bir şey atarlarsa tokeniniz epostanız numaranız gider haberiniz olsun.
Çok normal Discord'da her tür dolandırıcılık mevcut bilmeyenler için söyleyim yok owo kasma için program yok bunun için program diyenlere kanmayın indirmeyin yani bir şey atarlarsa tokeniniz epostanız numaranız gider haberiniz olsun.
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #19 Rahatım huzurluyum