Dexsty Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1 Merhaba ben Discord'dan 300 MB'lik bir dosya göndereceğim ne kadar internet yer acaba? İndirmeyle arasındaki farklar nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2023
Merhaba ben Discord'dan 300 MB'lik bir dosya göndereceğim ne kadar internet yer acaba? İndirmeyle arasındaki farklar nedir?
4 447040 Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 258 Çözümler 2 22 Aralık 2023 #2 Dexsty dedi: Merhaba ben Discord'dan 300 MB'lik bir dosya göndereceğim ne kadar internet yer acaba? İndirmeyle arasındaki farklar nedir? Genişletmek için tıkla... İndirmeyle arasındaki fark sen Discord'a upload yapacaksın. Paketin sınırlı mı sınırsız mı? Detay. Download: İnternet'ten dosya indirme. Upload: İnternet'e dosya yükleme.
Dexsty dedi: Merhaba ben Discord'dan 300 MB'lik bir dosya göndereceğim ne kadar internet yer acaba? İndirmeyle arasındaki farklar nedir? Genişletmek için tıkla... İndirmeyle arasındaki fark sen Discord'a upload yapacaksın. Paketin sınırlı mı sınırsız mı? Detay. Download: İnternet'ten dosya indirme. Upload: İnternet'e dosya yükleme.
Dexsty Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 447040 dedi: İndirmeyle arasındaki fark sen Discord'a upload yapacaksın. Paketin sınırlı mı sınırsız mı? Detay. Download: İnternet'ten dosya indirme. Upload: İnternet'e dosya yükleme. Genişletmek için tıkla... Sınırlı mobil veri ile göndereceğim
447040 dedi: İndirmeyle arasındaki fark sen Discord'a upload yapacaksın. Paketin sınırlı mı sınırsız mı? Detay. Download: İnternet'ten dosya indirme. Upload: İnternet'e dosya yükleme. Genişletmek için tıkla... Sınırlı mobil veri ile göndereceğim