sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ekim 2023 #21 Rüzgar Oyun HD dedi: bir şey diyeceğim sanal makine nasıl kuracağım ben sanal windows 10 kurmak istiyorum ve tek bir dokunuşlada windows 11 e gitmek istiyorum yardım edermisiniz Genişletmek için tıkla... Dualboot yapacaksın tek dokunuş istiyorsan. jetboy_hrn1990 dedi: Link Konu içinde var hocam. #11 Genişletmek için tıkla... VirusTotal linki, tarama sonuçları (dosyanın) linki. Sonuçları aldığınız yerin linkini alıp buraya atın.
Rüzgar Oyun HD dedi: bir şey diyeceğim sanal makine nasıl kuracağım ben sanal windows 10 kurmak istiyorum ve tek bir dokunuşlada windows 11 e gitmek istiyorum yardım edermisiniz Genişletmek için tıkla... Dualboot yapacaksın tek dokunuş istiyorsan. jetboy_hrn1990 dedi: Link Konu içinde var hocam. #11 Genişletmek için tıkla... VirusTotal linki, tarama sonuçları (dosyanın) linki. Sonuçları aldığınız yerin linkini alıp buraya atın.
Rüzgar Oyun HD Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 273 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #22 sukuterkopke dedi: MaxSecure bir dosya değil, bilinmeyen bir antivirüs yazılımıdır. Virustotal sonuçlarının "linkini" vermezse tam bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... belki bu anti virüs yazılımının içinde bir TROJAN----- gibi bir kod vardır ve bu kodu belki bilgisayar virüs olarak algılmış olabilir sukuterkopke dedi: Dualboot yapacaksın tek dokunuş istiyorsan. VirusTotal linki, tarama sonuçları (dosyanın) linki. Sonuçları aldığınız yerin linkini alıp buraya atın. Genişletmek için tıkla... dualboot için teşekkürler
sukuterkopke dedi: MaxSecure bir dosya değil, bilinmeyen bir antivirüs yazılımıdır. Virustotal sonuçlarının "linkini" vermezse tam bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... belki bu anti virüs yazılımının içinde bir TROJAN----- gibi bir kod vardır ve bu kodu belki bilgisayar virüs olarak algılmış olabilir sukuterkopke dedi: Dualboot yapacaksın tek dokunuş istiyorsan. VirusTotal linki, tarama sonuçları (dosyanın) linki. Sonuçları aldığınız yerin linkini alıp buraya atın. Genişletmek için tıkla... dualboot için teşekkürler
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ekim 2023 #23 Rüzgar Oyun HD dedi: belki bu anti virüs yazılımının içinde bir TROJAN----- gibi bir kod vardır ve bu kodu belki bilgisayar virüs olarak algılmış olabilir Genişletmek için tıkla... Antivirüsler "aa bunun isminde trojan var" demiyorlar. Kodlarını analiz ediyorlar sonra belirtiyorlar. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buna benzer link atmanız lazım.
Rüzgar Oyun HD dedi: belki bu anti virüs yazılımının içinde bir TROJAN----- gibi bir kod vardır ve bu kodu belki bilgisayar virüs olarak algılmış olabilir Genişletmek için tıkla... Antivirüsler "aa bunun isminde trojan var" demiyorlar. Kodlarını analiz ediyorlar sonra belirtiyorlar. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buna benzer link atmanız lazım.
Rüzgar Oyun HD Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 273 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #24 sukuterkopke dedi: Antivirüsler "aa bunun isminde trojan var" demiyorlar. Kodlarını analiz ediyorlar sonra belirtiyorlar. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buna benzer link atmanız lazım. Genişletmek için tıkla... eskiden bi oyunda ünlü bir kod vardı ve bu kodun içerisinde ünlü bir virüs ismi yazıyordu ve herkes bu oyunu indirdiğinde virüs hatası veriyrodu
sukuterkopke dedi: Antivirüsler "aa bunun isminde trojan var" demiyorlar. Kodlarını analiz ediyorlar sonra belirtiyorlar. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buna benzer link atmanız lazım. Genişletmek için tıkla... eskiden bi oyunda ünlü bir kod vardı ve bu kodun içerisinde ünlü bir virüs ismi yazıyordu ve herkes bu oyunu indirdiğinde virüs hatası veriyrodu
J jetboy_hrn1990 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 1.114 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #25 sukuterkopke dedi: Antivirüsler "aa bunun isminde trojan var" demiyorlar. Kodlarını analiz ediyorlar sonra belirtiyorlar. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buna benzer link atmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Link yerini bulamıyorum hocam. Virüs Total virüs bence. linkte bir şey göstermedi. Tam tersi olması lazım.
sukuterkopke dedi: Antivirüsler "aa bunun isminde trojan var" demiyorlar. Kodlarını analiz ediyorlar sonra belirtiyorlar. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buna benzer link atmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Link yerini bulamıyorum hocam. Virüs Total virüs bence. linkte bir şey göstermedi. Tam tersi olması lazım.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ekim 2023 #26 jetboy_hrn1990 dedi: Link yerini bulamıyorum hocam. Virüs Total virüs bence. linkte bir şey göstermedi. Tam tersi olması lazım. Genişletmek için tıkla... Link yeri burası. Yada mobilde en yukarıda kaydırırsan bulursun.
jetboy_hrn1990 dedi: Link yerini bulamıyorum hocam. Virüs Total virüs bence. linkte bir şey göstermedi. Tam tersi olması lazım. Genişletmek için tıkla... Link yeri burası. Yada mobilde en yukarıda kaydırırsan bulursun.
J jetboy_hrn1990 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 1.114 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #27 Siz de yapabilir misiniz? Dosyayı açın demiyorum. https://drive.google.com/file/d/1dkB65bUaZB_GZ2ETqzZFOvmGML43RuVa/view?usp=sharing
Siz de yapabilir misiniz? Dosyayı açın demiyorum. https://drive.google.com/file/d/1dkB65bUaZB_GZ2ETqzZFOvmGML43RuVa/view?usp=sharing
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ekim 2023 #28 VirusTotal taraması yapıp iyice inceledim ama zararlı bir şey bulamadım. Açıp açmamak sizin sorumluluğunuzda.
VirusTotal taraması yapıp iyice inceledim ama zararlı bir şey bulamadım. Açıp açmamak sizin sorumluluğunuzda.
J jetboy_hrn1990 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 1.114 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #29 sukuterkopke dedi: VirusTotal taraması yapıp iyice inceledim ama zararlı bir şey bulamadım. Açıp açmamak sizin sorumluluğunuzda. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
sukuterkopke dedi: VirusTotal taraması yapıp iyice inceledim ama zararlı bir şey bulamadım. Açıp açmamak sizin sorumluluğunuzda. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.