kfk004 Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, bilgisayardan Discord'da sesim karşıya çok kötü gidiyor. Sildim, yükledim başka hesapla denedim. Ayarları sıfırladım, yine olmuyor.
Arkadaşlar, bilgisayardan Discord'da sesim karşıya çok kötü gidiyor. Sildim, yükledim başka hesapla denedim. Ayarları sıfırladım, yine olmuyor.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #2 Sorun mikrofonunuzdan kaynaklı olduğu için silip yükleyince tabii ki düzelmeyecektir.
kfk004 Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #3 mantion dedi: Sorun mikrofonunuzdan kaynaklı olduğu için silip yükleyince tabii ki düzelmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Skype ve başka uygulamalarda çalışıyor bide 3 tane kulaklık denedim
mantion dedi: Sorun mikrofonunuzdan kaynaklı olduğu için silip yükleyince tabii ki düzelmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Skype ve başka uygulamalarda çalışıyor bide 3 tane kulaklık denedim