Discord durum Spotify olarak ayarlanmıyor

AMD_Fanboy

Hectopat
Daha fazla  
Cihaz yayın durumu ve gerekli tüm ayarları yaptım. Discord hayalet uygulama gibi bir şey oldu. Ne bildirim geliyor ne de başlıktaki gibi durum ayarlanmıyor.

Yaklaşık 5 gün öncesine kadar yapıyordum. Sonradan böyle oldu.
Telefonda "benim bildiğim kadarıyla" Discord'u tarayıcıdan açmadığınız sürece yapamazsınız, nasıl yapıyordunuz? Tarayıcıdan mı açıyordunuz?
Hocam oluşturduğum liste herkese açık değil fakat burada diğerlerine de gözükür mü? (Bu arada sınıf sunucusu o yüzden)
Ne demek istediğinizi pek anlamadım, biraz daha detaylandırır mısınız?

Telefonda "benim bildiğim kadarıyla" Discord'u tarayıcıdan açmadığınız sürece yapamazsınız, nasıl yapıyordunuz? Tarayıcıdan mı açıyordunuz?

Ne demek istediğinizi pek anlamadım, biraz daha detaylandırır mısınız?
Uygulamadan açıyordum. Diğer soruya gelecek olursak çalma listemdeki şarkılar görünür mü?

Tarayıcıdan Discord'a girerek Spotify hesabınızı bağlayın. Tarayıcıdan açtığınız Discord açık kalsın ve uygulamadan girmeyin. Sonra Spotify'dan müziği açıp profilinize bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı