PathFinder0 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #1 Şarkı sözü, anlamlı vs. vs. Kullandığınız ve beğendiğiniz Discord durum yazılarını paylaşır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2022
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 16 Şubat 2022 #2 Benim imzamda yazanı kullanabilirsin daha kısa bir şey istiyorsan bulup atabilirim. "birlikte kazanana şirket, kaybedene aile denir" veya "Sanki siyah beyaz filmdeki gökkuşağı benim"
Benim imzamda yazanı kullanabilirsin daha kısa bir şey istiyorsan bulup atabilirim. "birlikte kazanana şirket, kaybedene aile denir" veya "Sanki siyah beyaz filmdeki gökkuşağı benim"
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #3 PathFinder0 dedi: Şarkı sözü, anlamlı vs. vs. Kullandığınız ve beğendiğiniz Discord durum yazılarını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Siyah tüm gece onunken neden gökkuşağında olmak istesin ki ?
PathFinder0 dedi: Şarkı sözü, anlamlı vs. vs. Kullandığınız ve beğendiğiniz Discord durum yazılarını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Siyah tüm gece onunken neden gökkuşağında olmak istesin ki ?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Şubat 2022 #4 Sürprizbozan: Şaka amaçlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sürprizbozan: Şaka amaçlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 16 Şubat 2022 #5 Bence en havalı şey kendi sözündür benim anlamlı sözüm bu "en zenginiyle en fakiri arasında fark yoktur"
Bence en havalı şey kendi sözündür benim anlamlı sözüm bu "en zenginiyle en fakiri arasında fark yoktur"
emir erdem Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 1 16 Şubat 2022 #6 Merak ediyorsan gel sor? Bence beyin bedava.
T TextRed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 16 Şubat 2022 #7 Benim tavsiyem sadece emoji koymanız. Hoşuma gidiyor ve etkinlik durumunda bile gözüküyor.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.356 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2022 #8 If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world? Snow Patrol - Chasing Cars
If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world? Snow Patrol - Chasing Cars
Wolltec Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #9 "Bir menekşe kokusunda seni aramak var ya, bu hep böyle böyle gider mi?"