ForceY Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 261 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İntel i5 12500H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ RAM:16 GB DDR4 :SSD1TB M2 Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Discord hesabımda kayıtlı olan e-posta adresime erişemediğim için tel no ile giriş yapıyorum. Ancak yine epsota doğrulama kodu istiyor yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
Discord hesabımda kayıtlı olan e-posta adresime erişemediğim için tel no ile giriş yapıyorum. Ancak yine epsota doğrulama kodu istiyor yardım edin.
Yusufis Picopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 259 Çözümler 5 Yer Sakarya 5 Ağustos 2024 #2 Muhtemelen kullandığınız cihazdan uzun süreden beri giriş yapmadığınız için Discord sizi yeni oturum açan birisi olarak algıladı ve e-posta adresiniz ile doğrulamanızı istiyor. Bu durumda Discord Destek ile iletişime geçmekten başka şansınız yok.
Muhtemelen kullandığınız cihazdan uzun süreden beri giriş yapmadığınız için Discord sizi yeni oturum açan birisi olarak algıladı ve e-posta adresiniz ile doğrulamanızı istiyor. Bu durumda Discord Destek ile iletişime geçmekten başka şansınız yok.