Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.867 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Merhaba. Discord'da e-posta adresime erişemiyorum ve telefon numaram ekli. Yeni hesabıma eklemek için bu hesaptan numaramı kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Numarayı kaldır dediğim zaman şifre istiyor. Şifremi hatırlamıyorum. Ne yapabilirim?
Merhaba. Discord'da e-posta adresime erişemiyorum ve telefon numaram ekli. Yeni hesabıma eklemek için bu hesaptan numaramı kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Numarayı kaldır dediğim zaman şifre istiyor. Şifremi hatırlamıyorum. Ne yapabilirim?
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 7 Mart 2023 #2 Yeni hesaba telefon numarasını tanımlayın, kod gelir öyle çözersiniz. Eski hesaptan numara kalkıyor otomatik. 1 telefon numarasına 2 hesap kaydoluyor maksimum.
Yeni hesaba telefon numarasını tanımlayın, kod gelir öyle çözersiniz. Eski hesaptan numara kalkıyor otomatik. 1 telefon numarasına 2 hesap kaydoluyor maksimum.
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.867 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 OMFG EPIC dedi: Yeni hesaba telefon numarasını tanımlayın, kod gelir öyle çözersiniz. Eski hesaptan numara kalkıyor otomatik. 1 telefon numarasına 2 hesap kaydoluyor maksimum. Genişletmek için tıkla... bir yerde görmüştüm o zamanda bu numara başka bir discord hesabına tanımlı diye
OMFG EPIC dedi: Yeni hesaba telefon numarasını tanımlayın, kod gelir öyle çözersiniz. Eski hesaptan numara kalkıyor otomatik. 1 telefon numarasına 2 hesap kaydoluyor maksimum. Genişletmek için tıkla... bir yerde görmüştüm o zamanda bu numara başka bir discord hesabına tanımlı diye