M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 596 Çözümler 7 Yer Türkiye 22 Haziran 2022 #1 Bende ekli olmayanların etkinliklerini gösteriyor. Pembe çizgili olanla mesajlaşmıştık bende ekli değil. Mavi olanı hiç görmedim bile. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı757857578.PNG 30,2 KB · Görüntüleme: 90
Bende ekli olmayanların etkinliklerini gösteriyor. Pembe çizgili olanla mesajlaşmıştık bende ekli değil. Mavi olanı hiç görmedim bile.
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 22 Haziran 2022 #2 Hocam sizde ekli olanlar aynı ses kanalında olabilir mi? Edit: olsalardı gözükürdü özür dilerim düşünmedim bir an.
Hocam sizde ekli olanlar aynı ses kanalında olabilir mi? Edit: olsalardı gözükürdü özür dilerim düşünmedim bir an.
M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 596 Çözümler 7 Yer Türkiye 22 Haziran 2022 #3 Toprakvv dedi: Hocam sizde ekli olanlar aynı ses kanalında olabilir mi? Edit: Olsalardı gözükürdü özür dilerim düşünmedim bir an. Genişletmek için tıkla... Sarı arkadaşım gözüküyor.
Toprakvv dedi: Hocam sizde ekli olanlar aynı ses kanalında olabilir mi? Edit: Olsalardı gözükürdü özür dilerim düşünmedim bir an. Genişletmek için tıkla... Sarı arkadaşım gözüküyor.