Discord ekonomi botu JSON alt yapısından nasıl kurtarılır?

dandilidan

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba Discord'da ekonomi botum var fakat JSON olduğu için her açılık kapanışta sıfırlanıyor sorunlar vs oluyor. SQLite'a geçirmek istiyorum fakat başaramıyorum.

Öncelikle merhaba Discord'da ekonomi botum var fakat JSON olduğu için her açılık kapanışta sıfırlanıyor sorunlar vs oluyor. SQLite'a geçirmek istiyorum fakat başaramıyorum.
Belirli aralıklarla nosql gibi bir veritabanına kayıtları kaydetmesini isteyebilirsin zaten orada da json formatında tutuluyor

Nasıl yapacağım hocam?
Onu kendin üretmen lazım tamamen yaklaşımına bağlı. 10 dakikada bir sunucu api'sine json verileri gönderebilirsin kayıt için ve bot kapanıp açılırsa ilk açılışta çalıştıracağı kodlar arasında sunucuya istek atıp verileri alıp tekrar ekonominin tutulduğu değişkene değerleri atabilirsin böylece kaybetmemiş olursun.

Ben ekonomi sisteminin nasıl çalıştığını bilmiyorum, yani her mesajda artan bir para varsa her atılan mesajda sunucuya haliyle istek atmak istemezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Botu siz mi yazdiniz yoksa bir saglayicidan mi kullaniyorsunuz? Eger kendiniz yazdiysaniz yapmaniz gereken tek sey veriyi JSON'dan okudugunuz mantigi DB'den okuyacak sekilde degistirmek olacak. Saglayici kullaniyorsaniz hangi saglayiciyi kullandiginiza gore durum degisir.

Botu kendim yapay zeka ile yaptığım için değiştirmesini bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…