Tufan Eymen Femtopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #1 Discord'da herhangi bir oyun ekranı ya da masaüstü ekranı açtığım anda RTC bağlantısı kesiliyor birkaç dakika giremiyorum Discord'a Russia'dan india sunucuları falan değiştirdim, bilgisayarı sıfırladım her şeyi denedim düzelmiyor.
Discord'da herhangi bir oyun ekranı ya da masaüstü ekranı açtığım anda RTC bağlantısı kesiliyor birkaç dakika giremiyorum Discord'a Russia'dan india sunucuları falan değiştirdim, bilgisayarı sıfırladım her şeyi denedim düzelmiyor.
W waxonnn Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.163 Çözümler 11 13 Şubat 2022 #2 Bilgisayar ile değil de internet kaynaklıdır büyük ihtimal. İsteğe bağlı modemi fabrika ayarlarına döndür yada DNS ayarlarını değiştir.
Bilgisayar ile değil de internet kaynaklıdır büyük ihtimal. İsteğe bağlı modemi fabrika ayarlarına döndür yada DNS ayarlarını değiştir.
Tufan Eymen Femtopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #3 ipv4 e 1.1.1.1 DNS ayarı duruyordu onu sıfırladım düzelmedi. fakat modeme reset atmadım denerim bugün olmazsa yazarım yine
ipv4 e 1.1.1.1 DNS ayarı duruyordu onu sıfırladım düzelmedi. fakat modeme reset atmadım denerim bugün olmazsa yazarım yine